Vi guidar dig rätt

Hogia Advokat erbjuder branschanpassade standardsystem och helhetslösningar för mindre och medelstora advokat- och juristföretag.

Med personlig erfarenhet från branschen ger vi dig en kompetent och branschspecifik support - för att möta dina behov och önskemål på bästa sätt.


Vårt företag
Hogia har satsat på advokatbranschen sedan starten i början på 1980-talet. Vi har branschanpassat våra produkter med fokus på både konkursförvaltare och övriga advokater. Vi på Hogia Advokat ser varje installation som början på ett långsiktigt förhållande.

Vårt mål är att varje kund ska tillgodoses med rätt verktyg och komma igång på ett bra sätt. Du som kund ska få den kvalitet som du förväntar dig!

När något förändras hos er hjälper vi er att tryggt gå vidare med och växa med de program som ni önskar, efter era behov.

Vår koncern
Vi ingår i Hogia-gruppen som grundades 1980. Hogia-gruppen består av 25 bolag, verksamma inom områdena programvaror, datakommunikation och utbildning. Huvudkontoret och de flesta av bolagen finns i Stenungsund. Vi finns även i Göteborg, Stockholm, Örebro, Norge och Finland.   

Vår affärsidé
Att finnas till hands för att nu och under lång tid framöver göra det möjligt för ett stort antal företag och andra organisationer att sköta sin administration på ett enkelt och meningsfullt sätt. 

Vår lösning
Vår ambition är att du som kund ska ha en smidig administration hela vägen. Vi har lösningarna för både den lilla och medelstora byrån och hjälper dig hela vägen. Vi löser det allra mesta med våra egna system. Det vi inte erbjuder själva kan våra duktiga partners hjälpa till med. Vi har flera olika flöden, beroende på om du arbetar med konkurser eller inte.

   

Hogia Advokat

Hakenäs, 444 28 Stenungsund
Tfn: 0303-667 80 
Fax: 0303-688 25
E-post: advokat@hogia.se

Boka gärna ett 
personligtmöte med
våra advokatexperter »