Produktbild Tidredovisning

Tidredovisning

Hogia och KATS i nära samarbete

Hogia AdvokatEkonomi samverkar med KATS system för tid- och ärendehantering genom en speciellt framtagen standardiserad programbrygga, Hogia Messenger Service (HMS).

Tillsammans ger vi dig en totalintegration, anpassad för branschen i alla dess dimensioner. Klienter, ärenden m m förs över från tidredovisningen till ekonomisystemet. Varje system för sig tar hand om sina egna värden samtidigt som du får en totalöversyn av byrån och dess verksamhet.
KATS tidredovisning för jurister och advokater hanterar tid, jävskontroll och allt som har att göra med det dagliga arbetet. Du ser direkt status för fakturor, utlägg m m. Allt som är klart för fakturering förs sedan över till Hogia AdvokatEkonomi. Fakturan färdigställs och bokförs med alla de delvärden som kommer från tidredovisningen.
Du spar tid genom att registrera varje dimension endast en gång och på så sätt uppdatera ärenden och klienter direkt i ekonomisystemet. Med hjälp av ett stort urval rapporter kan du spegla ärenden, konkurser m m på ett mycket förfinat sätt.

Båda systemen arbetar med databaser i SQL Server för att uppnå maximal prestanda och säkerhet. Du får en långsiktig och tryggmiljö som flera samtida användare kan arbeta i utan störning.

 
Begär offert

Mer information om programmet

Läs mer om KATS på
www.kats.se