Vi erbjuder en mängd olika tjänster och utbildningar, allt ifrån korta webbaserade ekonomi-och lönekonsultationer till hela driftsättningar. Vi vill att du ska känna dig trygg hela vägen, oavsett om du använt ett system i åratal och bara behöver komplettera dina kunskaper eller om du är helt ny och behöver grundutbildning och hjälp med installation så finns vi där för dig! 


 
 

Webbkonsultationer 

Webbkonsultationer är ett tidseffektivt sätt att lära sig mer om ett system.    

Läs mer »
 
   
 

 
 

Företagsanpassad konsultation 

En företagsanpassad konsultation hålls på ert kontor eller på annan plats som kommits överens mellan er och konsult.

Läs mer »
 
   
 


 
 

Driftsättning - installation och konsultation 

När du köper ett nytt system från oss så rekommenderar vi att du även väljer till ett Driftsättningspaket, det gör att du snabbt och utan problem kommer igång och kan jobba i ditt nya system på bästa sätt. 

Läs mer »
 
   
 


 
 

Teknisk konsultation 

Vår tekniker kan hjälpa till i de flesta tekniska frågor som rör våra system.

Läs mer »
 
   
 


 
 

Klassrumsutbildning 

I vårt samarbete med Hogia Institutet kan vi erbjuda en rad klassrumsutbildningar såsom Diplomerad löneadministratör, Bokföring grund, Excel för controllers/ekonomer och mycket mer.
Läs mer om Hogia Institutets alla kurser här »

Som du förstår så behöver du ingen annan utbildningsleverantör än Hogia, vi kan tillgodo se de flesta behov inom konsultation och utbildning .
 
   
 

 
 

Hogias molnlösningar

Hogia Cloud är en skräddarsydd IT-lösning för Hogias kunder. Vi ansvarar för dina IT-funktioner såsom backuper, installationer och uppdateringar av dina Hogiaprogram. 

Läs mer »