VI HJÄLPER DIG ATT VARA EN MODERN OCH KVALITETSSÄKER LÖNESERVICEBYRÅ


Paket och lösningar för såväl den lilla som stora löneservicebyrån      
Med Sveriges mest flexibla lönelösningar som används av ett flertal av de största löneservicebyråerna, tillsammans med det molnbaserade byråstödet Hogia Point får du bästa möjliga förutsättningar att vara en modern och kvalitetssäker Löneservicebyrå.

Vi har paketerat två förslag på lösningar, som gör att du kan arbeta smartare, effektivare och tryggare, men utan att tumma på kvaliteten i ert arbete. Det sparar tid och gör din byrå lönsammare och dina medarbetare gladare. Vi är flexibla i att kunna erbjuda dig paket som ger just din byrå en lösning, oavsett behov och byråstorlek. Hitta din paketlösning här eller kombinera ihop efter eget behov.

 

LÄS MER OM
VÅRA PAKET!

Urval av funktioner 
Molnbaserat byråstöd samt ett lättanvänt och heltäckande löneprogram.

I paketet ingår:
Point + MyPoint + Hogia Lön

 

Löneservicepaketet

En lättanvänd och prisvärd lösning för dig med nystartad eller liten byrå, som vill arbeta modernt och kvalitetssäkert. Ett effektivt och heltäckande program som ger dig möjligheten att förenkla lönehanteringen och säkerställa att dina kunder får rätt lön. Hogia Lön är välkänt för sin logiska uppbyggnad, tydliga rapporter och effektiva funktioner, bland annat för semesterhanteringen. Arbetsgången är enkel, pedagogisk och tydlig och när du lagt in uppgifter om de anställda går det snabbt att komma igång med första lönen. Du har från dag ett full kontroll på kunder, uppdrag och tjänster. Point ger dig ett bra verktyg för att prioritera din dag och dokumentera ditt arbete. Ett molnbaserat byråstöd med möjlighet att dela arbete med dina kunder, hjälper dig att arbeta smart och lönsamt.

När det är dags att växla upp verksamheten, hjälper vi dig enkelt att komplettera ditt paket utifrån din byrås behov.