REDOVISNINGSSPAKET SOM GÖR ER TILL EN SMART BYRÅ


Paket och lösningar för såväl den lilla som stora redovisningsbyrån     
Med Hogias Redovisningslösningar, där det molnbaserade systemet OpenBusiness Ekonomi är integrerat med våra uppskattade och kompetenta byråverktyg för Bokslut, Skatt och Analys och inte minst tillsammans med det molnbaserade byråstödet Hogia Point, får du bästa möjliga förutsättningar att vara en modern och Smart Byrå.

Vi har paketerat fyra förslag på lösningar, som gör att du kan arbeta smartare, effektivare och tryggare, men utan att tumma på kvaliteten i ert arbete. Det sparar tid och gör din byrå lönsammare och dina medarbetare gladare. Vi är flexibla i att kunna erbjuda dig paket som ger just din byrå en lösning, oavsett behov och byråstorlek. Hitta din paketlösning här eller kombinera ihop efter eget behov.
 

LÄS MER OM
VÅRA PAKET!

Urval av funktioner 
Molnbaserat byråstöd integrerat med det molnbaserade redovisningsprogrammet Hogia Smart.

I paketet ingår:
Point + MyPoint
OpenBusiness Ekonomi 

 

Webbpaketet

En lättanvänd och prisvärd lösning för dig med nystartad eller liten byrå, som vill arbeta modernt och
kvalitetssäkert. Du kommer snabbt igång och får ett bra verktyg för att prioritera din dag och dokumentera ditt arbete samt får full kontroll på kunder, uppdrag och tjänster.

Ett molnbaserat redovisningsprogram med möjlighet att dela arbete med dina kunder, hjälper dig att arbeta smart och lönsamt. När det är dags att växla upp verksamheten, hjälper vi dig enkelt att komplettera ditt paket utifrån
din byrås behov.