Hogia är en leverantör av programvaror och tjänster till byråer som vill erbjuda det bästa till sina kunder. Vårt erbjudande består av kompletta lösningar inom ekonomi, redovisning, revision, lön och HR.

Anpassat för byråer

Under 20 år har vi varit bland de ledande programleverantörerna på byråmarknaden och våra lösningar är speciellt anpassade för byråer, stora som små. Detta ger dig unika fördelar som stärker din byrå.

Utvecklas tillsammans med våra kunder

Flera av våra medarbetare har arbetat på redovisnings- och revisionsbyråer och känner väl till din vardag och de utmaningar du står inför. Att de verksamhetskritiska programstöd man använder ska vara lättarbetade och logiska och samtidigt möta alla de krav som kunder och regelverk kräver är en självklarhet, för er och för oss.

Utvecklingen av våra program sker i nära samarbete med våra kunder och tillsammans med branschorganisationerna. Hogia ligger därför i framkant när det gäller nytänkande, flexibilitet och anpassningar till lagändringar och regelverk.

Används av Sveriges största byråer

Som helhetsleverantör kan vi ge dig rätt verktyg för att utvecklas som byrå och bredda ditt utbud av tjänster. Det är bland annat därför som Sveriges tio största revisionsbyråer använder programvaror från Hogia. Tillsammans med över 1 300 byråer gör de Hogia till en av de största leverantörerna av programvaror för byråer i Sverige.

Det lönar sig att vara kund hos Hogia. Välkommen du också!