Den nya tidens företagare vill själva sitta i förarsätet, men vill för att lyckas ha den bästa kartläsaren och mekanikern med sig på resan.

Sätt kunden i förarsätet och se till att din byrå blir tidernas bästa kartläsare och mekaniker. Möt dina kunders behov och kommunicera på deras villkor. Hjälp dina kunder att lyckas med att göra rätt vägval med rätt verktyg för ett fantastiskt race, kund och byrå tillsammans!

Med hjälp av Hogias lösningar kan du som byråmedarbetare driva en modern och framgångsrik byrå och erbjuda dina kunder att dela arbete och information.

Vi hjälper dig att erbjuda tjänster enligt ditt och dina kunders önskemål och en affärsmodell som sätter kunden i förarsätet samtidigt som den utvecklar din byrås verksamhet.

Var kundens kartläsare och vägled dina kunder i rätt riktning genom att erbjuda kompetenta analyser och insiktsfull rådgivning och dela på arbete och information på det sätt du och din kund önskar:

Med Hogia får du ett:
Molnbaserat byråstöd som navet i din verksamhet och kommunikation med kunden
✓ En digital mötesplats för dig och din kund där ni kan dela information och material
Sömlöst flöde från kundmaterial, redovisning, bokslut, skatt, deklaration, analys och återkoppling till kund

Vi hjälper dig med lösningen för just din byrå!
Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt lösning för dig, telefon 0303-667 25 eller skicka ett mail till  ror@hogia.se