Öka din produktivitet och utveckla byråns affär. Med Smart för redovisningen kan du smidigt samarbeta med dina kunder, dela information och effektivisera arbetet för både dig och dina kunder.

Många företagare vill sköta faktureringen själva men behöver hjälp med bokföringen. En del kan sköta den löpande bokföringen själva men vill ha hjälp med kvalitetskontroll och avstämning. Med Smart anpassar du samarbetet helt och hållet utefter dina kunders behov.

Du kommer snabbt igång utan krångliga installationer och du och dina kunder kan arbeta från vilken dator eller surfplatta som helst via webben.

 

BOKFÖRING
Inför Automat- och snabbkonteringar
Automatisk avstämning av bankkonto (se nedan)
Automatisk bokföring av kund- och leverantörsfakturor 

 

FAKTURERING
Masshantering av kundfakturor och inbetalningar
Stöd för e-faktura
Tydlig överblick över fakturastatus för enkel uppföljning 

 

LEVERANTÖR
Masshantering av leverantörsfakturor och betalningar
Register med betalsätt per leverantör
Tydlig överblick av obetalda, förfallna, skickade till bank och betalda fakturor

 

AUTOMATISK BANKAVSTÄMNING 
Händelserna på bankkontot matchas automatiskt med motsvarande händelser i bokföringen. De avvikande händelserna flaggas upp och kan bokföras direkt från Bankavstämningen. Justera datumintervall som ska stämmas av och välj antal dagars differens mellan händelser i bank/bokföring.

 

TILLGÄNGLIGHET
Det är enkelt att dela på arbetet i Smart och du och din kund kan till och med vara inloggade samtidigt. Automatisk uppdatering, backup och lagring ingår. Vi hjälper både dig och dina kunder igång med utbildning programmet, och givetvis ingår full support.

 

INTEGRATION
Smart är integrerat med Hogias byråstöd Point. Du delar enkelt och säkert rapporter, diagram, information och kommunicerar med dina kunder direkt i molnet. Saknar du ett kvitto eller underlag från din kund? Bara för kunden att plocka fram mobilen och lägga upp dokumentet direkt.

Flöde för Hogia Byråstöd

Ge dig själv verktygen för att frigöra tid för merförsäljning och rådgivning. Du kan dessutom få nya kunder då vi aktivt rekommenderar byråpartners åt våra Smart företagskunder.
 

BYRÅPROGRAM

Hogia Point »

Hogia Analys »

Hogia Audit - revision »

Hogia Bokslut Proffs »

Hogia Koncern »  

Hogia Kund- och Uppdragshantering » 

Hogia Skatt Proffs »

Hogia Transaktionsanalys Proffs »

Hogia Värdepappershanterare »