UTBILDNING

  

Effektiv inlärning via våra webb- och klassrumsutbildningar!

Hogia Redovisning & Revision och Hogia Enterprise Solutions erbjuder sina kunder en mycket effektiv inlärning via webb på flertalet av våra programvaror. Du slipper all restid och kan på kort tid bli effektivare i ditt arbete.

Anmäl dig själv eller ta med hela kontoret på några av våra utbildningstillfällen.

Det som behövs för att kunna ta del av webbutbildning är en dator med anslutning till internet och telefon. Deltagarna kan sitta vid egen dator och följa utbildningen eller, vilket är fördelaktigt när man är flera på samma kontor, så ställs en bärbar dator med uppkoppling till internet i ett fika- eller konferensrum med koppling till en dataprojektor. Då kan flera på kontoret ta del av utbildningen samtidigt och alla deltagare är samlade. Ljudet löses, i dessa fall, genom högtalartelefon så att alla kan lyssna.

Övriga programutbildningar

Naturligtvis har vi även webb- och klassrumsutbildningar för våra ekonomi- och löneprogram. Dessa arrangerars i samarbete med Hogia Institutet.

Teoretiska utbildningar

Hogia Insitutet arrangerar även en rad olika teoretiska utbildningar. Läs mer på www.utbildning.hogia.se
 

Mer information

För mer information om Hogia Redovisning & Revisions utbildningar är du välkommen att kontakta Marina Forsman som är utbildningsansvarig

Vill du veta mer om Hogia Enterprise Solutions utbildningar är du välkommen att kontakta Ina Köhlquist