Vi på Hogia har valt att arbeta med BancTec som partner när du som kund vill outsourca tjänsten av hantering, scanning och tolkning av leverantörsfakturor.
Faktureringsprocessen är en avgörande del i betalningsflödet. Genom att sköta den elektroniskt blir den både billigare och säkrare. BancTec tillhandahåller flera tjänster som gör att du kan hantera alla dina fakturor elektroniskt, och ihop med våra produkter på Hogia skapar detta en enorm trygghet för dig som kund.

Med Hogia och BancTec Scanning Solution tar vi ett helhetsgrepp över det administrativa fakturaflödet och ger er en snabb, säker och kostnadsbesparande lösning. Det handlar helt enkelt om att omvandla pappersfakturor till elektroniska fakturor.

 

Vi på Hogia är stolta att ha Readsoft som vår samarbetspartner när det kommer till fakturatolkning av våra kunders leverantörsfakturor.

Readsoft är en internationellt ledande aktör inom tolkning av information och effektivisering av elektroniska flöden. Bolaget grundades 1991 i Lund och har i dag 17 kontor över hela världen.

Readsoft erbjuder programvarulösningar som automatiserar företags dokumenthantering. Företagets programvara läser information från exempelvis fakturor, formulär, ansökningar och ordrar oavsett om de är på papper eller i elektronisk form. Den inlästa informationen används för automatisk dokumentsortering, matchning mot affärssystem och godkännande i arbetsflöden.

 
     
Vi på Hogia har valt att arbeta med Basware som partner och operatör för distribution och konvertering av efakturor. Basware har enkel lösning som uppfyller alla dina e-faktureringsbehov: Baswares e-faktureringstjänst är en del av din ekonomilösning från Hogia och ger dig möjlighet att skicka alla fakturor elektroniskt.

Basware är världsledande leverantör inom lösningar för e-fakturering. De hjälper företag världen över att automatisera sina processer för fakturahantering, e-inköp och e-fakturering. Basware erbjuder en unik kombination av 30 års erfarenhet av automatiserade finansiella processer, världens största öppna handelsnätverk samt ledande teknisk innovation.