Seminarier om elektronisk

fakturahantering


Välkommen till ett två timmars kostnadsfritt seminarium där vi berättar allt du behöver veta om elektronisk fakturahantering. Vi visar hur ditt företag kan spara tid och pengar med en enklare digital hantering av era kund- och leverantörsfakturor.

Få snabbare betalt och sänk dina faktureringskostnader genom att skicka e-fakturor, eller förenkla hanteringen av leverantörsfakturor med scanning och attestering via webben. Med en elektronisk fakturahantering blir din vardag enklare och du kan lägga din tid på rätt saker istället för på onödig administration.

För alla företag
Oavsett ditt företags storlek eller fakturavolymer har du möjlighet att få en enklare och mer kostnadseffektiv fakturahantering. Med Hogia får du en helhetslösning som är en del av vårt ekonomisystem, vilket ger dig tillgänglighet till fakturainformation med ett knapptryck.

Välkommen att ställa dina frågor och träffa andra företag i samma situation. Vi berättar allt vi kan om elektronisk fakturahantering – det vill säga allt du behöver veta för att avgöra hur du vill arbeta enklare.

Anmälan
Seminariet är kostnadsfritt. Du kan även anmäla dina kollegor (ändra siffran i antalsrutan och klicka på ikonen med de två gröna pilarna). Observera att det är begränsat antal platser – först till kvarn.

Är du intresserad, men har inte möjlighet att komma?
Eller har du frågor? Kontakta oss:

Louise Gustafsson
  

 
louise.gustafsson@hogia.se
Tel: 070-336 56 16

 
Emmeli Olsson
  

  emmeli.olsson@hogia.se
Tel: 0303-72 60 52

 


Seminarier 

16 februari Luleå (fm)
22 februari Jönköping (em)
23 februari Stockholm (fm)

8 mars Växjö (em)
9 mars Lund (fm)
15 mars Örebro (em)
16 mars Skövde (fm)

23 mars Örnsköldsvik (fm)
24 mars Göteborg (fm)
29 mars Norrköping (em)
30 mars Stockholm (fm)Agenda 

Förmiddagsseminarium (fm) 
08.15 Frukost
08.30 Seminariet startar
09.30 Fikapaus
10.30 Seminariet slutar

Eftermiddagsseminarium (em) 
13:00 Seminariet startar
14.00 Fikapaus
15:00 Seminariet slutar