Effektiva ekonomisystem från Hogia - för alla företag

Hogia Ekonomi är ett komplett och modernt ekonomisystem för företag med höga krav på såväl funktionalitet som kvalitet.

Redovisa effektivt på flera nivåer och få totalkontroll på allt som rör företagets ekonomi. Det generösa urvalet av rapporter, analyser och sökfunktioner ger dig snabbt rätt information och värdefullt stöd i verksamhetsuppföljningen.

Hogias ekonomiprogram kopplar du enkelt ihop med dina övriga system för att få en komplett helhetslösning. Vi har också tilläggsmoduler och integrationer mot samarbetspartner, för att du ska få en lösning som passar just ditt företag.

För mindre företag har vi Hogia Ekonomi Compact Edition - samma smarta system, anpassat för det mindre företagets behov.

Hitta rätt lösning med behovsguiden
Välj bransch och antal anställda i företaget.

Utbildning och kompetens

Vi hjälper dig att öka din kunskap genom:

Har du frågor ringer eller mejlar du enkelt vår kunniga support.  Vi kan din bransch och hjälper dig att effektivt få ut det mesta av ditt ekonomiprogram.

På vår supportsajt Kundtorget finns all kunskap tillgänglig - dygnet runt, alla dagar. Här hittar du lättillgängliga guider och en sökmotor där du själv kan söka bland hundratals frågor och svar.

Är du ny användare i Hogias ekonomiprogram? Eller är du erfaren, men vill fördjupa dig i funktionerna och lära dig fler möjligheter? Oavsett vad, har Hogia Institutet en utbildning som passar dig.

Vi erbjuder också utbildningar på plats hos er, anpassade efter era specifika behov. Du kan även få utbildning via webben. Då kopplar våra utbildare upp sig mot din dator och går igenom programmet med dig under en till två timmar.

Vårt nyhetsbrev Ekonomi-info ger dig de senaste branschtrenderna och nyheterna, varvat med nyfikna krönikor och fördjupningar i aktuella ämnen. Vi skickar ut Ekonomi-info tio gånger om året - helt utan kostnad. Klicka här för att läsa mer och anmäla dig och dina kollegor.

Integrationsmöjligheter för Hogia Ekonomi

Vi vet att det är viktigt att förstå er vardag och de utmaningar som ni ställs inför.

Med kundytta i fokus och smarta integrationer hjälper våra ekonomisystem er att utveckla och effektivisera administrationen.

Det är enkelt att välja Hogia, eftersom våra system smidigt kan integreras med era andra IT-system.

Hogia Ekonomi och Compact Edition hjälper dig exempelvis att: 

 • Importera bokföringsorder från försystemet 
 • Importera fakturaunderlag för att skriva ut fakturorna från ekonomisystemet
 • Automatiskt föra över kunder, projekt och artiklar mellan ekonomisystemet och exempelvis tids- och försystem.

Det finns också en mängd användbara integrationer inom våra branschsatsningar.

Är du till exempel ekonomikund hos Hogia Hotels & Restaurant Systems kan du enkelt koppla våra system till ditt hotellbokningssystem. Du sparar mycket tid och möda när systemen talar med varandra och du slipper arbeta dubbelt. Och du, det är bara ett exempel av många!

Vi kan din bransch

Hogia har ett ekonomisystem anpassat för de flesta branscher!

 • Advokatbyråer
 • Bygg & Installation
 • El- och VVS-installation
 • Fashion & Retail
 • Fastighet
 • Handel
 • Hotell & Restaurang
 • Offentlig sektor
 • Redovisning & Revision
 • Tillverkande Industri
 • Tjänster & Service
 • Vård & Omsorg

Våra specialanpassade ekonomisystem hanterar effektivt de specifika behov, regler och kollektivavtal som finns för din bransch.

Varje bransch har sin ekonomisupport. Våra branschkunniga supportmedarbetare svarar på dina frågor och hjälper dig om du stöter på problem i ekonomisystemet.

Tillhör ditt företag en annan bransch? Då väljer du vårt ekonomisystem med generell kontoplan. Vår ekonomisupport delar gärna med sig av sin expertis och svarar på dina frågor.

 

5 starka skäl att välja ett ekonomisystem från Hogia

 1. Vi har kunskap om din verksamhet. Våra flexibla ekonomisystem kan anpassas efter behoven inom de flesta branscher.
 2. Det är enkelt och tryggt att välja Hogia. Våra ekonomisystem integrerar smidigt med dina andra system och blir navet i din administration.
 3. Du arbetar effektivt med kontoplanen för din bransch, med obegränsat antal räkenskapsår och kan enkelt och överskådligt följa upp företagets ekonomi i vår användbara rapportcentral. Du har alla möjligheter att göra djupgående analyser i rapporterna, med hjälp av drill down-funktionalitet.
 4. Våra ekonomisystem gör din vardag lättare. Du hanterar smidigt in- och utbetalningar via Bank- och Plusgirot, autogiro för kunder och leverantörer och skickar obetalda fakturor till inkasso, direkt från ekonomisystemet. Du riskera inte att betala bluffakturor, då Hogias ekonomiprogram har en direktkoppling till Svensk Handels varningslista.
 5. Sist men viktigast av allt: Med mer än 30 års erfarenhet av att utveckla administrativa programvaror står vi starka och säkra. Du kan känna dig trygg i att vi kan vår sak!