Öka lönsamheten med
rätt affärsstöd

Hem

Heltäckande affärssystem för fastighetsbolag

Skapa en produktiv och lönsam verksamhet i ett och samma system. Hogia Fastighetssystem är en komplett lösning för fastighetsbranschen som hjälper dig ta bättre beslut och ger större möjligheter att utveckla verksamheten.

Integrerat fastighetssystem

Automatiken i systemet skapar effektivitet och med fokus på användaren jobbar du smidigt med din fastighetsadministration, både ekonomisk- och teknisk förvaltning. Tillsammans med integrerade lösningar för redovisning och HR har du hela verksamheten samlad i ett effektivt flöde.

Ekonomisk förvaltning

Snabb överblick och full kontroll. Hantera aviseringar, reskontra, avtal och moms. Du får spårbarhet, flexibla rapporter och avstämningar. 
LÄS MER

Teknisk förvaltning

Med ett webbaserat fastighetssystem jobbar du flexibelt och har full koll på både besiktningar och ärendehantering. 
LÄS MER

Redovisning

Projektredovisning och elektronisk fakturahantering i samma system, Hogias ekonomisystem är anpassat för företag med högt ställda krav.
LÄS MER

HR

Enkel och automatiserad löneberedning med stöd för frånvarohantering, reseräkning och traktamente.
LÄS MER

Öka lönsamheten med affärssystem för fastighetsförvaltning

Hogias affärssystem är specifikt framtaget för fastighetsbolag, fungerar helt sömlöst och skapar en effektiv helhet utan papper och dubbelarbete. Med ett integrerat fastighetssystem sparar du tid och minskar felrisker. 

  • Ger dig överblick över det ekonomiska flödet och ditt fastighetsbestånd
  • Gör vardagen enklare för fastighetsförvaltare, ekonomiansvariga, administratörer och IT-avdelningen  

Kraftfulla rapport-och analysverktyg hjälper dig ta bättre beslut och automatiken i Hogia Fastighetssystem ger dig större möjligheter att utveckla verksamheten.

Du ser tydligt vilka projekt som är mer lönsamma och har maximal kontroll över dina fordringar.

 

Stabil partner för fastighetsbolag

”Verksamheten skulle inte fungera utan det här IT-stödet. Hogia är en stabil och kompetent partner som jag gärna rekommenderar till andra”

Pia Brisenfeldt, ekonomichef, Executive Property.

BOKA VISNING KONTAKTA

Drift i molnlösning

Hogia kan ta hand om driften av dina IT system. Med Hogia Cloud slipper du bekymra dig för dyra serverlösningar och kan känna dig trygg med att din data är i säkert förvar.
LÄS MER

Elektronisk fakturering

Frigör resurser och minska både papper och kostnader. Från inskanning och webattestering av leverantörsfakturor till e-fakturering, allt sker digitalt i samma ekonomisystem.
LÄS MER