Nyckeln till din
fastighetsförvaltning

HEM > EKONOMISK FÖRVALTNING

Ekonomisk förvaltning – komplett, integrerat och flexibelt

All administration samlad i ett flöde ger snabb överblick och full kontroll. Hogia Fastighetssystem är ett användarvänligt och komplett system som bildar navet i din fastighetsadministration.

Det flexibla systemet främjar tillväxt och integrationen med mobil teknisk förvaltning gör vardagen enklare för fastighetsskötare, ekonomer och IT-avdelningen.

  • Trygg och snabb avisering 
  • Automatisk momshantering 
  • Kontroll över obetalda och förutbetalda hyror 
  • Färdiga kontraktsmallar samt koppling till Fastighetsägarnas dokument 
  • Helintegrerad elektronisk fakturahantering

Boka visning av programmet
direkt på din dator

Smartare fastighetsförvaltning med automatisering

Den för fastighetsägare svårhanterliga momshanteringen hanteras automatiskt när inbetalning sker och informationen överförs till ekonomisystemet där momsrapporteringen sker. Du har också möjlighet att importera data för exempelvis hantering av separat energidebitering.

Med elektronisk avisering hanterar hyresgästerna sina hyresavier smidigt och inbetalningarna prickas av per automatik. Läs mer om e-avisering och webbavier här

Rätt ekonomisk förvaltning ger kontroll

Med Hogias system för fastighetsadministration får du maximal kontroll över fastighetsbolagets skulder och fordringar. Genom spårbarhet av transaktioner med överföring till bokföringen får du både överblicken samt möjligheten att snabbt ta fram detaljerad information.

Den effektiva reskontrahanteringen ger dig också snabb översikt över dina avier och inbetalningar.

Enkelt system för fastighetsadministration

Systemet har en tydlig struktur som är enkel att följa och där användaren lätt klickar sig till rätt funktion. Uppgifter som läggs in kopplas till rätt ställe och kan kompletteras med egna anteckningar och dokument.

Flexibelt system för växande fastighetsbolag

Flexibiliteten i Hogias fastighetssystem för ekonomisk förvaltning gör att det är ett system som lätt kan anpassas för en växande verksamhet.

BOKA VISNING KONTAKTA

e-avisering

Elektronisk avisering ger dig möjlighet att låta kunderna hantera hyresavierna direkt i sitt affärssystem/internetbank.
Genom att hela flödet från avisering till inbetalning digitaliseras kan du försäkra dig om att avierna alltid hamnar rätt och du får en enkel matchning av inbetalningarna.

Webbavier

Låt dina kunder ta emot sina hyresavier online direkt i Hyresgästportalen. Du slipper pappersarbete och även trassel med förkommen post och e-post.
Med webbavier kan dina hyresgäster känna sig trygga genom att när som helst kunna kolla sina hyresavier, se sina tidigare hyresavier och säkerställa att de är registrerade som betalda.

Spara tid med integrerat ekonomisystem

”Jag är nöjd med Hogia som leverantör och samarbetspartner. De är enkla att få kontakt med när det behövs och samtidigt stora nog att kunna erbjuda en helhet. Att de har många kunder inom fastighetsbranschen gör att de har en bred och djup erfarenhetsbank.”

Susanne Lundkvist, redovisningsansvarig, Wilundia

PRODUKTBLAD KONTAKTA