Automatisera
ekonomihanteringen

HEM > EKONOMISYSTEM

Ekonomisystem för fastighetsägare

Arbeta effektivt och undvik dubbelarbete med ett integrerat ekonomisystem för fastighetsförvaltning.

Hogia Ekonomi Fastighet ger dig ett komplett, helintegrerat paket för ekonomiarbetet och en snabb rapportering för företag med högt ställda krav.

Spara tid med integrerat ekonomisystem

Ett ekonomisystem för fastighetsbolag där en registrering uppdaterar alla delar sparar massor med tid.

Med redovisning på flera nivåer och elektronisk fakturahantering för både inkommande och utgående fakturor i en helintegrerad lösning jobbar du effektivt med fokus på kontroll.

Det generösa urvalet av rapporter, analyser och sökfunktioner ger dig snabbt och enkelt korrekt information. Givetvis är programmet anpassat till gällande lagar och avtal.

Funktioner i ekonomisystem fastighetsbolag

I ekonomiprogrammet finner du integrerade funktioner för:

  • Löpande bokföring och redovisning 
  • Kund-och leverantörsreskontra 
  • Projekt- och anläggningsredovisning 
  • Momshantering av reduceringsfaktorer för respektive fastighet 
  • Helintegrerad elektronisk fakturahantering 
  • Webb-och mobilattestering av leverantörsfakturor

 

BOKA VISNING KONTAKTA

Effektivt med elektronisk fakturering

Med elektronisk fakturahantering för både leverantör-och kundfakturor kapar du handpåläggning och sparar både tid och papper. E-faktura är det säkraste sättet att fakturera på och du får betalt snabbare då e-fakturan landar säkert och direkt i din kunds ekonomisystem.

E-fakturor från leverantörer går direkt in i ekonomisystemet och kan attesteras mobilt via webben. När allt sker digitalt kortas fakturaprocessen markant och med allt i samma system slipper du växla mellan olika applikationer.

LÄS MER

Få kontroll med smarta rapporter

Ekonomisystemet innehåller en kraftfull Rapportcentral där cirka 40 färdiga rapporter ingår som standard. Det generösa urvalet av rapporter, analyser och sökfunktioner ger dig rätt information för rätt tillfälle. Med de inbyggda rapporteringsfunktionerna är det enkelt att få en snabb överblick på projektens resultat och med drill down-funktionen kan man klicka sig ner till de underliggande detaljerna som resultatrapport, kontoutdrag, fakturabilder och verifikation.

Rapportering kan ske på valfri nivå: per projekt, projektledare, anställd, kund o.s.v. Du har såklart möjlighet att maila rapporter direkt i pdf-format eller enkelt exportera till Excel för ytterligare möjligheter.

PRODUKTBLAD KONTAKTA