HEM > CLOUD

Konstant tillgång till dina Hogiaprogram
via internet

Hogia Cloud är en helhetslösning som ger dig friheten och tryggheten att arbeta i dina Hogiaprogram var och när du vill. Vi tar dessutom hand om hela IT-funktionen med installationer, uppdateringar, backuper av alla dina Hogia-applikationer.

Hogia Cloud är en molnlösning där du bestämmer nivån på tjänsterna utifrån dina behov. Du kan arbeta i PC, Mac eller Linux. Du loggar in via internet och sedan har du full tillgång till ditt fjärr-skrivbord som ser likadant ut som i din vanliga miljö. Dessutom finns här fjärrsupport och lathund.

PRODUKTBLAD KONTAKTA OSS

ENKLARE
Hogia Cloud gör IT-världen lätt att förstå. Oavsett var du är, vilken dator du än arbetar på ser applikationerna alltid likadana ut. Och när du behöver support har du allt samlat på ett ställe.

SÄKRARE
Hogia Cloud garanterar driftsäkerhet och hög tillgänglighet. All datatrafik sker genom en krypterad uppkoppling. Backuper gör vi varje kväll och sparar kopior på olika ställen. För säkerhets skull.

SMARTARE
Hogia blir din IT-avdelning. Du slipper kostnad och underhåll av egen server; frihet, trygghet och dessutom sparad tid med en bekymmersfri IT-miljö för alla dina program för en fast månadskostnad.