Starka partner gör vårt erbjudande och våra lösningar ännu bättre

För att kunna erbjuda våra kunder väl beprövade, kompletta och funktionella helhetslösningar har Hogia Fastighetssystem valt att teckna samarbetsavtal med ett antal väl etablerade och kompetenta partner.
Läs mer nedan.

Vill du bli partner till oss?
Kontakta Maria Hansen, mailto:maria.hansen@hogia.se , 0303-688 20.

 

 
 
   

Fastighetsägarna

Fastighetsägarna är en rikstäckande branschorganisation med drygt 20 000 medlemmar. Är ditt företag medlem har du möjlighet att köpa våra program till riktigt bra priser.

fastighetsagarna.se

 
 
 
 

Handelsbanken

Handelsbanken är den bank i Norden som har högst kreditbetyg av alla banker. I samarbete med Handelsbanken erbjuder Hogia konkurrenskraftiga finansieringslösningar.

handelsbanken.se
     
   

 
   
   

BGC

Hogias ekonomisystem stöder BGC:s Autogiroformat. Med Hogia och Bankgirot Scanning Solution tar vi ett helhetsgrepp över det administrativa fakturaflödet och ger er en snabb, säker och kostnadsbesparande lösning. Det handlar helt enkelt om att omvandla pappersfakturor till elektroniska fakturor.

bgc.se
 
         
 
 
     

Microsoft

Hogias standardlösningar bygger på programvara från Microsoft. Att Hogia varit partner med Microsoft sedan år 1980 gör att vi har en mycket stor erfarenhets- och kunskapsbank som förstås kommer våra kunder till del.

microsoft.com