Vi erbjuder mer än ett administrativt systemstöd


I dag vet vi att våra kunder förväntar sig mer av oss än administrativa system. Det är så det ska vara. Med Hogia som partner får du tillgång till erfarenheter och kunskap som kan ge dig full utväxling på ditt systemstöd. Vi erbjuder därför en mängd olika tjänster och utbildningar, allt ifrån korta webbaserade ekonomi-och lönekonsultationer till hela driftsättningar.

Oavsett om du använt ett system i flera år och bara behöver uppdatera dina kunskaper eller är helt ny och behöver grundutbildning och hjälp med en nyinstallation vill vi att du ska känna dig trygg hela vägen.

   

Körklart system

Det ska vara lätt att byta system. Vi hjälper dig med att föra över din data till ditt nya Hogia system. Från 5900 kr. 
 
   

 

 
 

Webbkonsultationer 

Utbildning i din egen miljö är ofta ett tidseffektivt sätt att lära sig mer om ett system. Den fungerar särskilt väl när egna kunskaper ska kompletteras.   

Läs mer »
 
   
 

 
 

Företagsanpassad konsultation 

Vi går under en hel- eller halvdag igenom ditt företags förutsättningar - inklusive behov, processer, arbetsmoment och system.  Genomförs på ert kontor eller annan överenskommen plats.

Läs mer »
 
   
 


 
 

Driftsättning - installation och konsultation 

Med vårt driftsättningspaket får företaget en väl beprövad lösning som gör att ni snabbt kommer igång och kan jobba i det nya systemet på bästa sätt.

Läs mer »
 
   
 


 
 

Teknisk konsultation 

När det gäller frågor med fokus på teknik kan våra erfarna tekniker hjälpa dig. Och vill du att vår tekniker pratar med er tekniker gör vi förstås gärna det.

Läs mer »
 
   
 


 
 

Hogia Cloud

Om ni vill ha en partner som också ansvarar för driften kan Hogia erbjuda en kostnadseffektiv helhetslösning. Med all IT på ett ställe får du en stabil och flexibel lösning som ger dig mer tid till kärnverksamheten.

Läs mer »