Framtidens molnbaserade transportplaneringssystem

Kom igång direkt genom molnet

Du kommer igång med Hogia G4 Transport på rekordtid. Systemet tillhandahålls som en tjänst i Hogia Cloud vilket gör att du slipper investera i någon hård- eller mjukvara eller andra tekniktjänster för att komma igång. Allt du behöver är en dator med internetuppkoppling - du installerar en klient och kör igång direkt!

Enkelt, prisvärt och framtidssäkert

Med Hogia G4 Transport får transportledaren en direkt översikt över verksamheten, orderläget och fyllnadsgraden på sina resurser. Systemet används för att boka godstransporter och planera sina egna eller andras fordon. Order registreras på ett enkelt sätt och med hjälp av systemets transportplanering skapas en tydlig bild av läget.

Hogia G4 Transport baserar sig på en ny generations teknik och är helt utvecklad i Microsoft-miljö. Grunden i systemet är en tjänsteorienterad arkitektur där programmet kommunicerar med olika tjänster beroende på vilka delar av systemet som används. Arkitekturen ger stora fördelar för vidareutveckling och då verksamheten vill växa vidare, och skala upp sitt användande.

Kontakta oss för mer information & beställning!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med mer information och hjälper dig att teckna Hogia G4 Transport.


Skicka