Teknisk service

Vi erbjuder olika tjänster inom teknisk service så som förmedling av hårdvara, konsultbistånd för integrationer mot för- och eftersystem.

Integrationer

Vi tillhandahåller teknisk hjälp för att öppna upp våra system till olika för- och eftersystem.

Konvertering

Vi erbjuder teknisk hjälp att konvertera företagsinformation för att du ska få en så snabb uppstart som möjligt och för att få över grundläggande information till ditt nya system. Standardkonverteringar finns mellan våra egna ekonomi, lön- och retail (kassasystem).

En konvertering föregås alltid en förstudie.

Inventering hårdvara

Konsulten kontrollerar vilken hårdvara och operativsystem som du har i miljön. Syftet är att kund skall ha möjlighet att säkerställa huruvida de är behov av nyinvesteringar i hårdvara för att uppfylla systemkraven för produkten.

Följande ingår:
 • Uppkoppling via fjärrstyrningsprogram till respektive dator
 • Kontroll av operativsystem (vilket operativsystem)
 • Dator (minne och hårddiskutrymme)
 • Kringutrustning (kvittoskrivare, etikettskrivare, skanner mfl).
 • Dokumentation av inventeringen per respektive dator som levereras till kund.

 • Pris: 600 kr/per dator.

  Teknisk konsultation

  Våra tekniker besitter en hög kompetens inom IT och hårdvara. Konsultationen utförs helt efter era specifika önskemål. Du kanske har behov av teknisk hjälp som t ex installera koppla in en ny kontrollbox, kvittoskrivare eller annan kringutrustning, hjälp med installationer, göra anpassningar i systemet, ändringar i databasen, eller önskar få en fördjupad kunskap inom ett visst område.
   

  Vill du boka en konsult?

  Välkommen att kontakta oss på konsult.retail@hogia.se