Vi på Hogia Hotell & Restaurang har valt att teckna samarbetsavtal med olika partners för att kunna erbjuda våra kunder kompletta och funktionella helhetslösningar - nu och i framtiden!
Vi är specialister på olika områden som tillsammans kan erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

   

Rebnis

Rebnis Utvecklar, underhåller och säljer datasystem för hotell, konferens, restaurang, turist och resenäringen i Sverige och internationellt. Produktutbudet innehåller moduluppbyggda lösningar/program för alla tänkbara behov. Allt ifrån den lilla restaurangen till den stora hotellkedjan med eget intranät.

http://www.rebnis.se 

 

 

Micros

Micros Fidelio är med sina mer än 15000 installationer världen över hotellindustrins mest populära integrerade datorprogram. Applikationerna inkluderar Front Office, Sales & Catering, Food & Beverage, Engineering Management och Back Office. Några av de välkända kedjor som använder programmet är InterContinental Hotels Group, Hilton International, Marriott International, Four Seasons, Wyndham Hotels, Le Meridien Hotels och Best Western

http://www.micros-fidelio.com

 

   

Techotel

Techotels affärsidé är att: Utveckla, sälja, utbilda i och supportera IT-lösningar till hotell, konferensanläggningar, kursgårdar, hotellkedjor och restauranger som lägger vikt på lönsamhetsfrämjande funktioner, användarvänlighet och god service.

http://www.techotel.dk/svensk/

   

Spectra Systems

Är en skandinavisk ledande leverantör av IT lösningar till hotell, konferens och semesteranläggningar, resorts, idrottsarenor och restauranger. SPECTRA Systems är idag det mest använda systemet i Danmark och de snabbast växande i Norden.

http://www.spectra-systems.se

 

   

Hoist

Hoist erbjuder HotSoft, ett komplett affärs och bokningssystem till alla kategorier av hotell. Systemet är uppbyggt av moduler och alla moduler är helintegrerade. Varje dag hanterar HotSoft över 80 000 bokningar runtom Europa och Asien.

http://www.hoist.dk

 

   

OpenSolution

OpenSolution utvecklar system för hotell, restaurang och café. Ett helhetstänkande med en produkt baserad på den senaste mjukvaran och teknologin. Vårt system är uppbyggt med moduler för att passa Ert behov. Besök vår hemsida för mer information."

http://www.opensolution.se