Produktbild Kundträff EFH

Kontakt

Vi svarar gärna på dina frågor: 

David Sjöberg
david.sjoberg@hogia.se
Tel: 072-521 15 25

Mohammed Ladkani
mohammed.ladkani@hogia.se
Tel: 072-529 67 95

Frukostseminarium om

elektronisk fakturahantering

Möt oss i Stockholm, Luleå eller Göteborg där vi kommer visa hur ditt företag kan spara tid och pengar med elektronisk fakturahantering!

• Företaget växer 
• Vi lägger mycket tid på manuell hantering 
• Vi vill kunna följa våra fakturor
• Vi vill betala våra fakturor i tid och minska kreditkostnaderna
• Vår organisation är utspridd över hela landet 
• Våra kunder vill att vi skickar e-faktura

Oavsett av vilken anledning ni ser över era interna processer och systemstöd finns det alltid möjligheter att förenkla och vi hjälper gärna till att visa hur.

Att gå över från manuell hantering av kund- respektive leverantörsfakturor till elektroniska flöden är ofta en ”aha-upplevelse” i positiv bemärkelse för de inblandade, även om det kan behövas ett förändrat beteende hos medarbetare, kunder och leverantörer initialt. ”Varför har vi inte gjort det här tidigare?” är inte en helt ovanlig kommentar som vi får.

Med Hogia som leverantör kan du säkerställa att det elektroniska fakturaflödet är helt integrerat med ditt ekonomi- och affärssystem och du får stöd under hela uppstartsfasen. Du behöver bara ha ett system och en kontakt och det är Hogia.

På Hogia tror vi att de flesta företag vill närma sig ”det papperslösa samhället” och elektronisk fakturahantering är ett enkelt sätt att komma en bit på vägen mot just det! Du väljer hur du vill arbeta mer automatiserat - skicka e-faktura, ta emot e-faktura, scanna fakturor, tolka fakturor och attestera på webben. Oavsett storlek och behov kan vi hjälpa dig sätta ihop en lösning som passar ditt företag.

På seminariet berättar vi mer detaljerat hur ditt företag kan stärka relationerna till kunder och leverantörer, få betalt snabbare och minskade kostnader genom att införa elektronisk fakturahantering!

Välkommen med din anmälan! 

Är du nyfiken kan du läsa mer här  eller kontakta David eller Mohammed så berättar de mer!

 

Tid & plats


Stockholm 14/4
08:00 - 10:30
Stockholm City Conference Centre
Norra Latin / Drottninggatan 71B 

Luleå 15/4
08:00 - 10:30
Kulturens Hus
Skeppsbrogatan 17 / 971 79

Göteborg 22/4
08:00 - 10:30
Universeum
SCIENCE DISCOVERY CENTER 
Södra vägen 50 / vid Korsvägen

Passar ingen av dessa orter?
Anmäl er till en
webbvisning istället! Klicka här »