Vi på Hogia Hotell & Restaurang har valt att teckna samarbetsavtal med olika partners för att kunna erbjuda våra kunder kompletta och funktionella helhetslösningar - nu och i framtiden!
Vi är specialister på olika områden som tillsammans kan erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

 

OpenSolution

OpenSolution Nordic AB är en privatägd bolagsgrupp som tillhandahåller helhetslösningar för kassa- och betalningssystem. Vi arbetar som en helhetsleverantör och med egenutvecklade programvaror. Bolagsgruppen är verksam i hela Norden, med kontor i Sverige och Danmark. Koncernen sysselsätter cirka 40 personer på heltid.

http://www.opensolution.se   

   

Hoist

Hoist erbjuder HotSoft, ett komplett affärs och bokningssystem till alla kategorier av hotell. Systemet är uppbyggt av moduler och alla moduler är helintegrerade. Varje dag hanterar HotSoft över 80 000 bokningar runtom Europa och Asien.

http://www.hoist.dk

   

SMS

SMS har lång erfarenhet och uppfyller restaurangbranschens krav deras produkter är speciellt designade för restaurangbranschens krav och behov. SMS system har funnits sedan mitten av 80-talet och större delen av deras medarbetare har minst 10 års erfarenhet av systemet.

http://www.smssc.se/  

 

 

Micros

Micros Fidelio är med sina mer än 15000 installationer världen över hotellindustrins mest populära integrerade datorprogram. Applikationerna inkluderar Front Office, Sales & Catering, Food & Beverage, Engineering Management och Back Office. Några av de välkända kedjor som använder programmet är InterContinental Hotels Group, Hilton International, Marriott International, Four Seasons, Wyndham Hotels, Le Meridien Hotels och Best Western

http://www.micros-fidelio.com

 

   

Rebnis

Rebnis Utvecklar, underhåller och säljer datasystem för hotell, konferens, restaurang, turist och resenäringen i Sverige och internationellt. Produktutbudet innehåller moduluppbyggda lösningar/program för alla tänkbara behov. Allt ifrån den lilla restaurangen till den stora hotellkedjan med eget intranät.

http://www.rebnis.se  

 

   

Trivec 

Trivec är en marknadsledande leverantör av restaurangsystemet TRIVEC EP.
Vi erbjuder både hårdvara och mjukvara samt 24 timmars support. Vi på Trivec är ständigt engagerade i den kontinuerliga programutvecklingen för att kunna erbjuda våra kunder ännu effektivare och kraftfullare restaurangsystem.
TRIVEC är ett företag som värdesätter ord som motivation, säkerhet, tillgänglighet och engagemang. TRIVEC har kontor i Stockholm, Göteborg, Umeå, Malmö och Oslo. Referenskunder är bland annat Harrys pubar, Operakällaren, Gondolen, Baldakinen restaurangerna, OLearys Sportbarer, The Bishops Arms Sverige, Stureplansgruppen, F12 gruppen, Profilrestauranger, Wallmans Nöjen samt ytterligare ca 900 restauranger och hotell runtom i Sverige.

http://www.trivec.se/