Hogia Hotellön

Hogia Hotellön innehåller SHRs löneartsregister, är enkelt och pedagogiskt med stora möjligheter till snygga och detaljerade rapporter. Då det ingår PA-blanketter i programvaran har du naturligtvis tillgång till tex anställningsavtal och arbetsgivarintyg direkt i programmet. Hogia Hotellön kan med fördel kopplas ihop med de flesta tidssystem på marknaden.  


Läs mer om Hogia Hotellön »
 
       

 

 
 

Hogia Hotellön Plus 

Hogia Hotellön Plus är verktyget för en effektiv lönehantering.
Det är flexibelt och lättarbetat och passar medelstora och stora företag inom hotellbranschen. Färdiga register för lönearter, anpassade för SHR & HRFs avtal, och kontrolluppgifter gör det
lätt att komma igång.


Läs mer om Hogia Hotellön Plus »
 
       

 

 
 

Hogia Restauranglön

Hogia Restauranglön innehåller SHRs löneartsregister, är enkelt och pedagogiskt med stora möjligheter till snygga och detaljerade rapporter. Restauranglön kan med fördel kopplas ihop med de flesta tidssystem på marknaden.


Läs mer om Hogia Restauranglön »
 
       

 

 
 

Hogia Restauranglön Plus 

Hogia Restauranglön Plus är ett modernt och effektivt löneprogram med många möjligheter. Löneberedningsbilden har en central funktion till vilka övriga programdelar och register har knutits. Det är förberett för integration med tex bemannings- tids- och ekonomisystem. Anställningsbevis och arbetsgivarintyg skrivs ut direkt ifrån programmet. Naturligtvis ingår SHRs löneartsregister.


Läs mer om Hogia Restauranglön Plus »