Vi på Hogia Hotell & Restaurang har valt att teckna samarbetsavtal med olika partners för att kunna erbjuda våra kunder kompletta och funktionella helhetslösningar - nu och i framtiden!
Vi är specialister på olika områden som tillsammans kan erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

 

 

Quinyx Workforce Management

Quinyx är marknadsledande i Norden på Workforce Management. Quinyx erbjuder ett webbaserat system som inkluderar schemaläggning, tidredovisning, uppgiftshantering, budget och prognos. Systemet har över 100 000 användare med kunder som McDonald's, ICA, Cervera, Teknikmagasinet och SF Bio.   .

quinyx.com/se/hem/

   

TimePlan AB 

TimePlan AB är ett företag som utvecklar och säljer personaladministrativa system för hotell-, restaurang och konferensbranschen. Efter att ha lämnat moderbolaget Entry Systems AB i augusti 2006 bedrivs nu verksamheten i ett eget bolag. TimePlan har sedan flera år tillbaka ett stort antal kunder inom hotellbranschen i Norden som använder TimePlan för planering och uppföljning av personal.

timeplan.se/

 

   

Til-Tid

SEV är ett företag inom sektorn tidsystem. De utvecklar, producerar, marknadsför, installerar samt ger support på både mjuk- och hårdvara. Deras produkter marknadsförs under namnet TIL-Tid.

sevab.se/  

 

   

Rebnis

Rebnis Utvecklar, underhåller och säljer datasystem för hotell, konferens, restaurang, turist och resenäringen i Sverige och internationellt. Produktutbudet innehåller moduluppbyggda lösningar/program för alla tänkbara behov. Allt ifrån den lilla restaurangen till den stora hotellkedjan med eget intranät.

rebnis.se