Produktbild Tjänst

TJÄNSTER

Vi har, som ni kanske vet, branschanpassade programvaror för att vårt erbjudande ska passa er på bästa sätt. Självklart genomsyrar det hela vår verksamhet på Hogia Hotel & Restaurant Systems.

Våra utbildningar och konsultationer skräddarsys helt efter ert behov och genomförs av konsulter som känner till allt ifrån avtalets innehåll till tekniska lösningar inom branschen.

Ni kanske behöver hjälp med installation, uppdatering eller önskar en företagsanpassad utbildning. Kontakta oss så syr vi ihop den lösningen som passar er.

Exempel på tjänster är

Driftsättning

Handlar om installation och parametersättning. Ni kan välja att låta oss hantera hela eller delar av driftsättningen. Vi vill kvalitetssäkra ert system genom att aktivt vara delaktiga i er driftsättning. En driftsättning kan avse både nyinstallation och uppdatering.

Integration

Vi tillhandahåller teknisk hjälp för att ställa in våra system till olika försystem.

Utbildning

Vi erbjuder företagsanpassade utbildningar med konsulter med kännedom om er bransch. Utbildningen anpassas efter era behov och passar både dig som är ny användare och dig som vill fördjupa din kompetens.

Konsultation

Kan handla om teknisk hjälp, behov av att göra anpassningar i systemet eller ändringar i databasen.

Kontrollbesiktning

En kontrollbesiktning innebär att vi går igenom dina inställningar och lämnar förslag på förändringar som underlättar ditt arbete. Vid en kontrollbesiktning går vi igenom anställdaregister, skatteberäkning, lönearter, ackumulatorer och semesterinställningar.

Hosting

För många är IT en komplicerad värld. Vi hjälper dig att hantera den genom att ta hand om dina Hogiaapplikationer i Hogia Cloud. En helhetslösning lika säker och enkel som smart och flexibel.