Som ny medlem i VISITA ...

erbjuds du antagligen en mängd förmåner och rabatter som förenklar ditt företagande och bidrar till en bättre lönsamhet. Genom vårt samarbetsavtal med VISITA kan vi på Hogia ge dig riktigt bra service och pris på våra program.

Vi är naturligtvis stolta över att vara den enda leverantör av administrativa lösningar som VISITA rekommenderar. Vårt samarbete ger dig upp till 50% rabatt på utvalda program och paket. För att erhålla rabatten uppge HOGVIS vid beställning.

Effektiva systemlösningar för hotell och restauranger

Hogias elektroniska lösningar för både kund- och leverantörsfakturor skapar digitala flöden från start till mål. Du slipper onödigt dubbelarbete och kan integrera dina befintliga system med våra affärs- och lönesystem.

Du vet väl om att vi tillhandahåller ett brett utbud av administrativa system och vår branschsupport hjälper dig att arbeta effektivt? Nedan ser du ett axplock av vårt sortiment:

Ekonomisystem Hotell & Restaurang
Kraftfullt affärssystem med branschanpassade rapporter och med möjlighet till elektronisk fakturahantering.

Lönesystem Hotell & Restaurang
Ett enkelt och smidigt system som effektiviserar din löneadministration. Självklart är det anpassat mot hotell och restauranger och innehåller uppdaterade register enligt avtal och möjlighet att publicera lönespecifikationen via vår app.

Enkel Stämpelklocka Hotell & Restaurang
Molnbaserad stämpelklocka på fritt antal läsplattor eller datorer. Slipp den ”gröna boken” och få kontroll på distans.

Nyckeltalssystem
Med branschspecifika nyckeltal i realtid.

Boksluts- och skatteprogram
Stöd som förenklar din årliga deklaration och bokslutsrapportering.

 

Mejla oss, så kontaktar vi dig:


Eller ring oss direkt:

0303-663 50