LÖNE- OCH PERSONALSYSTEM


   

Tid & Lön

Vi erbjuder Tid & Lön i en totalintegrerad helhetslösning i ett system som täcker allt från ett webbaserat tidrapporteringssystem till ett kraftfullt och säkert lönesystem utvecklat för såväl det stora som det lilla företaget.

Läs mer »

 

   

IndustriLön Plus

Ett komplett lönesystem med branschanpassade och standardiserade grundregister för större företag och smidiga uttag för rapporter till företagsledning, myndigheter och SCB.

Läs mer »

 

   

TeknikLön

Hogia TeknikLön är ett flexibelt och lättarbetat verktyg för en effektiv lönehantering hos mindre och medelstora företag. Färdiga register för lönearter och kontrolluppgifter gör det lätt att komma igång.

Läs mer »

 

   

IndustriPersonal

Ett personalsystem är ett ovärderligt verktyg när man vill ha en samlad överblick över till exempel personalens kompetenser, löneutveckling och rekryteringsprocesser.

Läs mer »

 

   

Hogia PBM Travel

Ett enkelt och lättillgängligt verktyg för att hantera reseräkningar via webben. Resenären är snabbt igång med att göra sina egna reseräkningar tack vare tydliga instruktioner genom hela förloppet.

Läs mer »

 

   

Förtroendetid

Ett webbaserat tid- och avvikelsesystem till vårt lönesystem, som hjälper dig att hålla ordning på dina medarbetares arbetade tid för rapportering till lönesystemet.

Läs mer »

 
 

Trygg och säker start!

Det är tryggt att byta till Hogias branschlösning för tillverkande industrier. Vi hjälper dig hela vägen, så att du kommer igång snabbt och enkelt.

Vi ger dig:

• individuell konsultation
• behovsprövning
• trygg installation
• vägledning ända in i mål