WEBBINARIUM

Ett snabbt och enkelt sätt att få en rundtur bland funktioner och finesser i Hogias program 


På en halvtimme får du en guidad rundtur där vi visar dig arbetsgången och ger dig tips på finesser som gör din arbetsdag lite enklare. Du behöver ingen särskild utrustning förutom en dator, en internetuppkoppling och ett par hörlurar. Häng med och låt dig bli inspirerad!

Lönerevision i Hogia Personal 

Se hur du kan automatisera hela lönerevisionsprocessen, från initiering till att ta ut blankett med ny lön till de anställda. Här kan du enkelt simulera och beräkna nya löner i samband med den årliga lönerevisionen. 

Hogia Anläggningsredovisning

Handen på hjärtat, hur uppdaterat är ert anläggningsregister? Följer det gällande regelverk? Har ni kanske fortfarande allt i ett excelark? Låt oss visa dig hur enkelt det är att få ordning på anläggningarna, helt enligt konstens alla regler.

Hogia Credit card service

Med det här tillägget till ditt reseprogram får du snabbt och enkelt tillgång till dina kreditkortstransaktioner i registrering av utlägg och representation. Vid utlandsresor importeras alltid transaktionen i rätt valutakurs. Vi visar dig hur du kan spara tid och minimera risken för fel.    
  

 

Datum och tid:


MARS

Lönerevision i Hogia Personal

29 mars kl 10:00-10:30

APRIL

Hogia Anläggningsredovisning

13 april kl 09:30-10:30  

MAJ

Hogia Credit card service

8 maj kl 10:00-10:30