Effektiva löneprogram från Hogia - för alla branscher 

Med våra moderna och effektiva löneprogram betalar du enkelt och säkert ut lönerna.   

För större företag och koncerner finns HogiaLön Plus. Lönesystemet kan enkelt integreras med såväl Hogias andra system som med era befintliga. Med HogiaLön Plus blir din vardag som löneadministratör enklare.

I vårt tydliga och lättanvända löneprogram Hogia Lön, för mindre och medelstora företag, får du full kontroll på lönehanteringen. Tiden som du sparar kan du lägga på annat, som att utveckla kärnverksamheten.

Vi har en rad olika tilläggsmoduler till våra löneprogram och -system. Allt för att du ska kunna anpassa lösningen till de speciella krav och önskemål som finns i just din bransch.

Hitta rätt lösning med behovsguiden
Välj bransch och antal anställda i företaget.

Utbildning och kompetens 

Vi hjälper dig att öka din kunskap genom:

Har du frågor ringer eller mejlar du enkelt vår kunniga support. Vi kan de olika kollektivavtalen samt gällande lagar och regler och hjälper dig att effektivt få ut det mesta av ditt löneprogram.

På vår supportsajt Kundtorget finns all kunskap tillgänglig - dygnet runt, alla dagar. Här hittar du lättillgängliga guider och en sökmotor där du själv kan söka bland hundratals frågor och svar.

Är du ny löneadministratör eller användare i Hogias löneprogram? Eller är du erfaren, men vill fördjupa dig i funktionerna och lära dig fler möjligheter? Oavsett vad, har Hogia Institutet en utbildning som passar dig.

Vi erbjuder också utbildningar på plats hos er, anpassade efter era specifika behov. Du kan även få utbildning via webben. Då kopplar våra utbildare upp sig mot din dator och går igenom programmet med dig under en till två timmar.

Vårt nyhetsbrev HRinfo ger dig de senaste branschtrenderna och nyheterna, varvat med nyfikna krönikor och fördjupningar i aktuella ämnen. Vi skickar ut HRinfo tio gånger om året - helt utan kostnad. Klicka här för att läsa mer och anmäla dig och dina kollegor.

Integrationsmöjligheter för Hogia Lön och HogiaLön Plus

Vi vet att det är viktigt att förstå er vardag och de utmaningar som ni ställs inför.

Med kundnytta i fokus och smarta integrationer hjälper våra lönesystem er att utveckla och effektivisera er administration.

Det är enkelt att välja Hogia, då våra system smidigt kan integreras med era andra IT-system.

Hogia Lön och HogiaLön Plus kan exempelvis: 

 • Exportera bokföringsorder till affärssystemet.
 • Importera anställningsuppgifter från personal-, tids- och bemanningssystem.
 • Importera arbetsscheman från tids- och bemanningssystem (gäller HogiaLön Plus).
 • Importera avvikelsearter och/eller lönearter från tids- och bemanningssystem.
 • Importera ersättningar och avdrag från Excel till Massberedning och Löneberedning (gäller HogiaLön Plus).

Vi kan din bransch

Hogia har ett anpassat löneprogram för de flesta branscher! 

 • Advokatbyråer
 • Bygg & Installation
 • El- och VVS-installation
 • Fashion & Retail
 • Fastighet
 • Handel
 • Hotell & Restaurang
 • Offentlig sektor
 • Redovisning & Revision
 • Tillverkande Industri
 • Tjänster & Service
 • Vård & Omsorg 

Våra specialanpassade löneprogram hanterar effektivt din branschs specifika behov, regler och kollektivavtal.

Varje bransch har sin lönesupport. Våra branschkunniga supportmedarbetare svarar på dina frågor och hjälper dig med krångliga problem som rör just ditt kollektivavtal.

Tillhör ditt företag en annan bransch? Då väljer du vårt funktionsrika löneprogram med generellt löneartsregister. Vår lönesupport delar gärna med sig av sin expertis och svarar på dina frågor.

5 starka skäl att välja ett löneprogram från Hogia 

 1. Vi har kunskap om din verksamhet. Våra flexibla lönesystem kan anpassas efter behoven inom de flesta branscher.
 2. Det är enkelt och tryggt att välja Hogia. Våra lönesystem kan smidigt integreras med dina andra system och bli navet i lönehanteringen.
 3. Du importerar effektivt scheman, avvikelser, lönearter, reseräkningar, tillägg och avdrag till lönesystemet.
 4. Våra lönesystem gör din vardag lättare. Du skickar enkelt statistikrapporter, bankfiler, skattedeklarationer och filer till bank, myndigheter och försäkringsadministratörer.
 5. Sist men viktigast av allt: Med mer än 30 års erfarenhet av att utveckla administrativa programvaror står vi starka och säkra. Du kan känna dig trygg i att vi kan vår sak!