Från bokföring, fakturering och rapporter till bokslut, årsredovisning och deklaration – du sköter enkelt företagets ekonomi och uppföljning med Hogias helhetslösningar, som vi kan anpassa till just ditt företag och din bransch.

Användarvänligt, automatiserat och integrerat är alltid ledord för oss när vi utvecklar våra systemlösningar i molnplattformen Hogia Star. Oavsett om dina system finns i molnet eller inte så kan vi hitta lösningar som passar din verksamhet.

 

 

FLER LÖSNINGAR 
Bokslut »
Koncernredovisning »
Inventarieregister med anläggningar »
Skatt »    
Värdepappershanteraren »    
Kvalitetsanalys »
Beslutsstöd »
Årsredovisning »  

Det elektroniska fakturaflödet är en del av ditt ekonomisystem och det sköter sig nästan helt självt; inga händer och inga papper. Du får digitala flöden från start till mål för både kund- och leverantörsfakturor och slipper det traditionella pappersflödet.

  • Kundfakturor skickar du elektroniskt som e-faktura, via e-post eller till vår printtjänst som skriver ut, kuverterar och postar pappersfakturan till mottagaren.
  • Leverantörsfakturor tar du emot oavsett format; papper, e-post eller e-faktura. Dina fakturor kan skannas via vår partner eller läsas in via fakturatolkning och därefter kan du granska och attestera via webben.

Läs mer…

 

 

 

Produktbild Hogia Ekonomi