Hogia Ekonomi

Hogia Ekonomi är ett flexibelt och öppet ekonomisystem, där du själv bestämmer hur du vill använda det i ditt dagliga arbete. Det är ett integrerat system där en registrering uppdaterar alla delar. Systemet är anpassat till gällande lagar och avtal och det generösa urvalet av rapporter, analyser och sökfunktioner ger dig rätt information för rätt tillfälle.

Ett standardiserat och öppet gränssnitt underlättar kopplingar till andra program och du importerar och exporterar uppgifter utan problem. Till exempel kan du importera och exportera redovisningsdata i SIE-format som kan läsas av skatte- och analysprogram.

Hogia Ekonomi är ett komplett och modernt ekonomisystem där kärnan i produkten, Redovisningen, kompletteras av Faktura, Leverantörs- och Kundreskontra och Valuta. I grundutförandet är systemet för en användare och fem företag men du kan enkelt köpa till fler användare och företag. Det finns en rad användbara tilläggsmoduler som du enkelt kan komplettera ditt Hogia Ekonomi med. Exempel på tilläggsmoduler är Projekt, Anläggning, Kvalitetssäkrad redovisning, Avtalsfakturering m.m.

Pris från 10 400 kr/år (från 867 kr/mån). År 1 tillkommer en licenskostnad – från 12 200 kr.