Remarkable, Stockholm

Remarkable hjälper detaljhandeln och butiker med marknadsföring. Genom bland annat Mystery Shoppers levererar de insikten, den verkliga bilden av hur det ser ut i kundföretagets butiker. De erbjuder också utbildningar om själva kundmötet för butikspersonal. En retailmarketingbyrå arbetar på plats ute i butikerna vilket innebär stora krav på flexibilitet när det gäller geografi, kompetens och insats. Remarkable arbetar i mångt och mycket med korta och tidsbegränsade uppdragsanställningar vilket i sin tur ställer krav på flexibilitet i lönesystemet.

När Therese Karlgren som arbetar med ekonomi och lön på Remarkable varje månad ska göra lönekörningen kan antalet anställda variera mellan 10 och 300! Eftersom de har arbetat i Hogia Lön sedan länge har de byggt ett eget projektverktyg utifrån Hogia Löns systemkrav. I projektverktyget rapporterar anställda in bland annat tid, kvitton och traktamenten.
– Jag tar ut löneberedningen från vårt verktyg och rapporterar in det i Hogia Lön, och sedan drar jag ut rapporter i löneprogrammet. Jag sparar mycket tid på att de är kompatibla med varandra, berättar Therese.


Hej Supporten!

– I och med att vi arbetar med så många projektanställda har vi ett stort behov av att det finns generöst med plats för många användare. Hogia Lön har en enorm bas och kapacitet för det, berättar Therese som i samma mening lovprisar Hogias support. Supporten är tveklöst det bästa – och ett av de viktigaste kriterierna, säger hon. Jag känner mig bekväm med att ringa i alla lägen och blir alltid bra bemött med hjälp till både systemfrågor och mer allmänna frågor inom lönebiten. Oftast löser vi allt snabbt men annars återkommer de inom en kort stund. Allt går alltid att lösa, och det är det viktigaste! Det gör det hela så lättmanövrerat, konstaterar Therese.


Lättnavigerat och komplett

Med lättmanövrerat menar hon också att det är lätt att hitta i programmet, lätt att förstå och få kunskap om hur man ska göra. Therese nämner att navigationen är en av fördelarna även i Hogia Ekonomi.
– Jag har dock bara arbetat med Hogia så jag har inget att jämföra med men jag tycker det är överskådligt och här finns alla de rapporter som jag efterfrågar. Ekonomiprogrammet har alldeles säkert mer att erbjuda än det jag idag använder men det jag känner till just nu täcker gott och väl alla mina behov, berättar Therese. Jag arbetar i ett litet bolag och upplever att jag med hjälp av programmen – och supporten! – har fullständig koll på alla bollar och funktioner.