Hogias molntjänster 


Vårt mål är att du tryggt ska kunna fokusera på värdeskapande arbete i din verksamhet, i stället för resurs- och tidskrävande teknik.

 Kontakta oss »

    

 

    
 
 
Vad är molnet?
I molnet är tjänsterna tillgängliga direkt via webbläsaren, var du än befinner dig och oavsett om du använder en dator eller surfplatta.
Säkerhet
På så sätt har ditt företag, oavsett storlek, möjlighet att få IT-säkerhet på högsta nivå. Vårt mål är att du tryggt ska kunna fokusera på verksamheten, i stället för resurs- och tidskrävande infrastruktur.
Mobilitet
Genom ökad mobilitet kan företag samtidigt delegera ansvar till medarbetare långt ut i ledet. Det innebär snabbare och effektivare kommunikation, som i sin tur leder till resursbesparingar.
Integration
Hela nyttan - utan installationer och krånglig teknik. Hogia Mytime kräver inga installationer och är helt sammanflätat med Hogia Lön.
Helhet
Erfarenhet och ansvarstagande får du på köpet! I över 30 år har Hogia utvecklat administrativa IT-system med fokus på funktionalitet, långsiktighet och trygghet.
Våra molntjänster 

 
Hogias nya molnplattform har fått namnet Hogia Star och passar alla typer av företag i olika branscher. Du kan välja från Hogias
omfattande utbud för att få en heltäckande molnlösning. De nya produkterna kan även kombineras med Hogias befintliga sortiment.

Löne/HR-tjänster   Ekonomitjänster   Övriga tjänster
   

Hogia OpenHR Personal 

OpenHR Personal är ett komplement till HogiaLön Plus. Här samlas all information kring person och anställning på ett enkelt och decentraliserat sätt. OpenHR Personal är dessutom anpassat till den nya dataskyddsförordningen GDPR som
träder i kraft inom hela EU i maj 2018.

Läs mer »

 

Hogia MyTime

Hogia MyTime är en digital stämpelklocka som registrerar de anställdas tid, administrerar scheman och mycket mer.

Läs mer »

 

Hogia MyPayslip

Digitaliserad lönespecifikation innebär ett ­modernt arbetssätt med minskad pappershantering, lägre kostnader och en förbättrad miljö.

Läs mer »

 

Hogia Personalliggare

I Hogia Personalliggaren registrerar du närvaro och kan enkelt se att alla är in- och utcheckade.

Läs mer »

               

Hogia Smart Ekonomi 

Med Smart Ekonomi hanterar du enkelt ditt företags ekonomi. Programserien innehåller bokföring, fakturering med kundreskontra samt leverantörsreskontra. Bokföring respektive Fakturering kan användas fristående var för sig, eller används med fördel tillsammans med Leverantör och bildar då ett molnbaserat integrerat ekonomiprogram.

Läs mer »

 

Hogia Smart Årsredovisning

Smart Årsredovisning är Hogias nya molnbaserade lösning i vilken du som driver ett litet aktiebolag snabbt tar fram din egen årsredovisning. Du får ett bra stöd i Smart Årsredovisning för att på ett enkelt sätt upprätta din egen årsredovisning – på kort tid och i rätt tid!

Läs mer »

 

Hogia eInvoice

Med Hogia eInvoice effektiviserar du ditt fakturaflöde, både utgående och inkommande fakturor.

Läs mer »

              

Hogia Point

Hogia Point är det nya navet som ger dig en tydlig översikt över vad du behöver göra. Utifrån byråns alla kunder, uppdrag och tjänster hjälper Point dig att fördela och dokumentera arbetet, hålla koll på avtal och följa upp i tydliga rapporter.

Läs mer »

 

Hogia Felanmälan

Med Hogia Felanmälan tar du kontroll och får en fullständig överblick över alla anmälda fel. Alla kommer åt informationen var och när som helst.

Läs mer »

 

 

         
     
         
   

   

 Frågor?
Ring oss!
Prata med våra duktiga medarbetare som specialiserar sig i din bransch.

midoffice@hogia.se
0303-72 60 90