"Bokföringen är mycket lättjobbad. Jag får varje månad hela lönekörningen från Daniela på en lång bokföringsorder, som jag enkelt läser in i affärssystemet. Skattedeklarationerna går numera väldigt smidigt också. Från att tidigare ha suttit och fyllt i alla siffror för hand är det nu bara att föra över en färdig fil direkt till Skatteverkets hemsida, så är det klart!"


Läs mer »

 

 

"Från första början åkte jag till Wettergrens och köpte lönespecar som jag skrev för hand. Under tidigt 90-tal skänkte IBM oss en dator och jag började jobba i ett litet löneprogram. Idag har vi Hogias största lönesystem, HogiaLön Plus, tillsammans med Hogia Ekonomi och Hogia Anläggningsredovisning. Att anläggningsredovisningen är integrerad med ekonomisystemet tycker jag är
mycket bra."

Läs mer »

 

”Vi började med ett par kontor och nu kör vi systemet i alla Stockholmsbolagen, i Göteborg, Malmö och Södertälje. Vi rekommenderar alla kontor att byta till Hogia Affärssystem, vilket sker successivt. Det är verkligen lätt att utöka verksamheten i systemet och lägga till nya bolag, vi känner att vi kan växa obehindrat ”.

Läs mer »


   
 

"I Hogias personalsystem kan vi skapa rubriker efter våra egna behov och samla information som ger en bra, sammanfattande bild över varje anställd: vilka kompetenser de har, utbildningar som de har gått, frånvaro och rehab. Vi kan också snabbt ta ut intyg när en anställd slutar. Jag är väldigt nöjd med det!. "

Läs mer »

 

 

”Hogia Anläggning är ett ovärderligt verktyg för oss. Alla våra avdelningar såsom gata, vatten och avlopp märker själva upp sina anläggningar. Trots att det handlar ett stort antal anläggningar och flera olika nivåer, till exempel id, grupp och resultatenheter, är det enkelt för mig att plocka ut rapporter och underlag.”

Läs mer »

 

”Även att det är enkelt att göra betalningar via fil är något som jag upplever som positivt. Det är lättanvänt och har de funktioner jag behöver. Uppföljningar gör jag i regel manuellt men använder mig av rapportcentralen för kvalitetskontroll och analys. De rapporter jag tar ut skickar jag i pdf format via e-post.

Läs mer »


 

 

"Allt fanns på plats från början och sköttes av Hogia. Jag skickade en säkerhetskopia från det gamla systemet och sedan kom Hogia hit för att under två dagar starta igång oss med utbildning och allt. Vi var igång från dag ett och den första lönen gick iväg hur smidigt som helst, berättar hon. "

Läs mer »