Controllerpaket

Med Hogia Bokslut får du ett kraftfullt stöd genom hela bokslutsarbetet och följer samtidigt gällande lagar och rekommendationer. Hogia Bokslut är det idealiska verktyget för hela bokslutsarbetet och ger er möjlighet till dokumentation från verifikation och specifikation till en färdig och snygg årsredovisning oavsett om ni redovisar enligt K2 eller K3 eller ÅRL.
Läs mer »


Hogia Skatt är ett komplett deklarationsprogram för alla typer av företag och även för privatpersoner. Det ger dig även en bra överblick över det ekonomiska läget i företaget året runt. Skatteprogrammet ger dig möjlighet att deklarera för 15 fysiska eller juridiska enheter. Du importerar enkelt uppgifter via SIE från ditt redovisningssystem till Hogia Skatt eller knappar in manuellt.
Läs mer »  


Hogia Kvalitetsanalys är den perfekta assistenten för alla som arbetar med bokföring. Genom att effektivt hjälpa till med granskning, avstämning och inte minst felsökning när tiden börjar bli knapp och hjärnan trött, blir programmet snabbt ett sådant “som man inte kan begripa hur man klarade sig utan”.
Läs mer »