Välkommen till en kostnadsfri lunch på temat EFFEKTIVISERA DITT BOKSLUTSARBETE. Här får du se hur du kan samla hela bokslutsarbetet digitalt och få total spårbarhet.

Med rätt programstöd håller du dig ständigt uppdaterad på gällande lagar och regler. Du sparar tid genom digitalisering och automatisering; slipper flytta siffror manuellt och minimerar risker till fel.

Vi kommer att visa hur du med hjälp av systemstöd kan samla hela bokslutsprocessen digitalt och med hjälp av integrationer mellan avstämningar och specifikationer skapa synergieffekter som kommer att förenkla din vardag. De program som vi kommer att visa är fristående från Hogias ekonomisystem och kan användas för bokslutsarbetet oavsett hur ni sköter övrig bokföring.

Seminariet håller på mellan kl 11.00 och 14.00, och under tiden avnjuter vi en läcker lunch. Vi har tolv platser på varje seminarium, så vänta inte med din anmälan. Seminariet är kostnadsfritt, avbokning debiteras med 495 kr. 

Varmt välkommen!

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om lunchen: 

 Tid: kl 11:00-13:00


Luleå 7 november
Clarion Hotel Sense

Stockholm 8 november   
Nordic Light Hotel

 

Jeanette Karlsson  

Tfn 0303-667 07 
jeanette.karlsson@hogia.se  

   

Britta Malmqvist 

Tfn 0303-666 25  
britta.malmqvist@hogia.se  

 

Är du intresserad av en effektivare fakturahantering? 
 
Passa på och anmäl dig till Hogias kostnadsfria frukostseminarium som hålls samma dag på samma hotell som våra lunchseminarium. Läs mer och anmäl dig och dina kollegor här »