Ska du göra en koncernredovisning? 

Låt en lunch hjälpa dig. 


 
För att harmonisera med EU-direktiv har förändringar genomförts i ÅRL och ändringarna i K3 regelverk tillämpas för årsredovisning för räkenskapsår från 1 januari 2016.

För att ge dig full kontroll på gällande regler och samtidigt spara tid och minska felrisker har Hogia utvecklat effektiva programstöd, bland annat för koncernredovisning, komponenthantering och årsredovisning.

Välkommen till ett personligt lunchseminarium där du får veta allt om hur du med Hogias program får effektiv struktur och kontroll för att upprätta koncernredovisning enligt ändringarna i K3 regelverk.  

Med rätt programstöd håller du dig kontinuerligt uppdaterad enligt gällande lagar och regler. Du sparar tid genom digitalisering och automatisering; slipper flytta siffror manuellt och minimerar risker till fel.

Som tillägg visar vi också hur enkelt Hogias Inventarieregister med anläggningar hanterar komponentindelningen och håller koll på de skattemässiga avskrivningarna.


Agenda för dagen/Anmälan
Vi börjar det kostnadsfria seminariet kl 11:30, bryter för lunch och fortsätter sedan våra diskussioner fram till kl 13:30.

Då vi har ett begränsat antal lunchkuvert ser vi fram emot din anmälan så snart som möjligt. Eventuella avbokningar senare än 48 timmar innan seminariedagen debiteras med 495 kr.

Varmt välkommen!  

Är du intresserad, men har inte möjlighet att komma?
Eller har du frågor? Kontakta oss:

Jeanette Karlsson 
  

  
jeanette.karlsson@hogia.se
Tel: 0303-667 07 
 

Mats Heimann 
  
  
mats.heimann@hogia.se Tel: 0303-663 92 

 


Orter   

Malmö 11 april
High Court »

Helsingborg 12 april
Örenäs Slott, Hotell & Konferens »  

Luleå 4 maj
Ralph Lundstengården »   

Skellefteå 5 maj
Stiftsgården Skellefteå »