Produktbild Hogia Lön

Hogia Lön-mer information

Kom igång snabbare

För att du ska kunna komma igång i ditt nya program så snart som möjligt kan du komplettera med följande tilläggstjänster:

Konvertering från ditt gamla system

Kom-igång-utbildning
Tre timmars webbutbildning som ger dig handfasta råd och tips så att du kan komma igång med att arbeta i ditt nya program.Till toppen  Tillbaka  


Hogia Lön

Hogia Lön är ett modernt och lättarbetat löneprogram som passar de flesta branscher och avtal på marknaden. Den enkla löneberedningen samt de medföljande registren för lönearter och ackumulatorer gör att du snabbt kommer igång.

Till toppen  Tillbaka  


Enkelt att använda

Den enkla arbetsgången i programmet hjälper dig att ge de anställda rätt lön i rätt tid och tack vare de medföljande löneartsregistren kommer du snabbt igång. Det enda du behöver göra är att lägga in uppgifter om företaget och de anställda. Därefter kan du direkt göra din första lön.

Med de färdiga löneartsregistren beräknar du enkelt t ex månadslön, timlön, sjukfrånvaro, semester m m. Hogia Lön summerar sedan lönerna och drar automatiskt rätt tabell- och engångsskatt.Till toppen  Tillbaka  


Information och rapporter

När lönerna är klara tar du enkelt fram snygga och lättlästa lönespecifikationer till de anställda varje månad, direkt från programmet. Här kan du även visa de anställda hur mycket de har tjänat in i lön och betalat i skatt under året. 
 
 
Du kan även lägga med antalet semesterdagar som personen har kvar att utnyttja.
Eftersom allt du lägger in i programmet lagras får du enkelt ut nödvändiga rapporter som t ex skattedeklaration, bokföringsorder m m. När året är slut kan du också ta ut de anställdas kontrolluppgifter.

Till toppen  Tillbaka