Hogia Beslutsstöd 

I en omvärld vars förutsättningar snabbt ändras är det viktigare än någonsin att snabbt kunna få fram ett professionellt beslutsunderlag. Med Hogia Beslutsstöd får du ett kraftfullt hjälpmedel som direkt utifrån er faktiska redovisningsinformation kan ge er ett beslutsunderlag inför olika typer av företagsekonomiska beslut. 

 

Hogia Bokslut

Strävar ditt företag efter att få fullständig kontroll på hela årsbokslutet, att få mer tid över till annat arbete och samtidigt spara pengar?

 

Hogia Kvalitetsanalys 

Detta är den perfekta assistenten för alla som arbetar med bokföring. Genom att effektivt hjälpa till med granskning, avstämning och inte minst felsökning när tiden börjar bli knapp och hjärnan trött, blir programmet snabbt ett sådant “som man inte kan begripa hur man klarade sig utan”. 

 

Hogia Skatt

Hogia Skatt är ett komplett deklarationsprogram för alla typer av företag och även för privatpersoner. Det ger dig även en bra överblick över det ekonomiska läget i företaget året runt.

 

Hogia Kvalitetssäkrad Redovisning

Alla som bedriver affärsverksamhet vet att det är en utmaning i sig att få alla siffror rätt. Vare sig det är varje månad, kvartalsvis eller årsvis så är det mängder av data och transaktioner som skall sammanställas. I och med förslaget om slopad revisionsplikt för de flesta företag så kommer det att ställas ännu högre krav på dig som ekonom. Med Hogias Kvalitetssäkrade Redovisning kan du känna dig extra trygg eftersom du vet att du lämnar ifrån dig korrekta uppgifter till myndigheter, närmsta chef och företagets ledning.
  EKONOMISYSTEM
Hogia Ekonomi
Hogia Affärssystem