Om oss

Hogia Professional Systems AB vänder sig till Sveriges alla medelstora till större företag. Vår ambition är att kunna erbjuda ett brett sortiment av administrativa programvaror som förenklar ditt dagliga arbete.

Vi är en av de ledande leverantörerna av programvaror till svenska företag. Fler än 50 000 företag använder idag våra programvaror. Med 30 års erfarenhet av ekonomi- och löneprogram har vi stor kunskap att utveckla och supporta program, anpassat efter dina behov.

Vårt koncept “Väx med Hogia” är en stor fördel för dig som kund. Du behöver aldrig köpa mer än du behöver – du börjar med det system som passar dig bäst i dag. I takt med att företaget och dina behov växer kan du uppgradera programmet.
 
 

Vi kan vår sak

Vi som arbetar på Hogia Professional Systems är ett glatt gäng västkustbor mellan 30 och 60 år. Din första kontakt med oss är förmodligen med någon av våra trevliga och kunniga säljare. Vår supportavdelning är mycket erfaren, de hjälper dig med programfrågor. Vår utvecklingsavdelning arbetar kontinuerligt med att göra våra program bättre, stor hänsyn tas till synpunkter och önskemål från våra kunder!