Mer effektiv transportplanering med Hogia MobiLast och Hogia Trackit®

 
 
Kontakta oss  »

Boka webbvisning »
Läs mer om appen »
    

 

 
 

Hogias lösning ger dig bättre överblick       

Hogia MobiLast är ett transportplaneringssystem för att boka, planera, fakturera och följa upp dina egna eller andras fordon.
Tillsammans med Hogia Trackit®, som är en kart- och positioneringstjänst med realtidsbild över dina fordons positioner och rörelser, får du en effektivare transportplanering. Genom att veta exakt var fordonen befinner sig kan du direkt lägga en order på rätt bil, utan att behöva ringa runt. Det ger kortare responstider och bättre orderplanering. Dessutom minskar bränsleförbrukningen då körsträckorna blir kortare.


 


 
 
 

Översikt

         

Effektivitet

         

Säkerhet

Direkt från Hogia MobiLast får du en realtidsbild över din fordonsflotta, var fordonen befinner sig och om de är i rörelse eller ej.

 

Färre samtal och kommunikation mellan transportledare och chaufförer resulterar i bättre lönsamhet genom att tid frigörs.

 

Genom att du ser realtidsinformation om fordonen kan avvikelser mot normalt mönster identifieras och åtgärdas.

 

   
Har du frågor eller vill har mer information?

Kontakta Peter Lutecki
tel: 0303-72 56 35 eller 070-853 22 66

 

 

 


Både till platta och mobil


Hogia Trackit ® är en kart- och positioneringstjänst, som är kopplad till Hogia MobiLast. Du kan ladda ner Hogia Trackit ® från Google Play Store eller App Store.  

     

Med Hogia Trackit® får du veta fordonens exakta position. På så sätt kan du direkt lägga en order på rätt bil. Det ger kortare responstider och bättre orderplanering. Dessutom minskar bränsleförbrukningen när körsträckorna blir kortare.