Kassaregister och kassasystem för den lilla butiken till den stora kedjan

Vi har en kassalösning som passar dig, oavsett om du har en mindre verksamhet eller arbetar för en större kedja.

Vårt kassaregister Hogia Smart Kassa från Hogia Small Office är en enkel och lättanvänd molntjänst, anpassad för dig med en mindre verksamhet oavsett bransch.

Hogia Retail är ett komplett kassasystem som effektivt täcker de behov som finns hos alla typer av butiker och kedjor.

Utbildning & Kompetens

Vi hjälper dig att öka din kunskap genom:

Har du frågor ringer eller mejlar du enkelt vår kunniga support.

På vår supportsajt finns all kunskap tillgänglig - dygnet runt, alla dagar. Här hittar du enklare guider och en sökmotor där du själv kan söka bland hundratals frågor och svar.

Är du ny löneadministratör eller användare i Hogias löneprogram? Eller är du erfaren, men vill fördjupa dig i funktionerna och lära dig fler möjligheter? Oavsett vad, har Hogia Institutet en utbildning som passar dig.

Vi erbjuder också utbildningar på plats hos er, anpassade efter era specifika behov. Du kan även få utbildning via webben. Då kopplar våra utbildare upp sig mot din dator och går igenom programmet med dig under en till två timmar.

Hogia Small Office Smart Kassa  

Flexibilitet är viktigt för dig som småföretagare. Därför har vi tagit fram Smart Kassa, ett modernt, certifierat kassaregister för dig som vill ha ett funktionellt och lättanvänt system.

Med Smart Kassa administrerar du enkelt din kassa via internet - från vilken dator som helst, när som helst. Varför inte kolla kassan hemifrån soffan eller i fritidshuset?

Med Smart Kassa har du har alltid och automatiskt en uppdaterad säkerhetskopia. Flera företag kan dela på en Smart Kassa, praktiskt för till exempel frisörsalonger med flera företagare under samma tak. Med Smart Kassa har du möjlighet att ha helt integrerad bokföring och fakturering.

Hogia Retail  

För dig med behov av ett komplett och användarvänligt kassasystem har vi Hogia Retail. Systemet fungerar utmärkt både för den större kedjan och för den mindre butiken.

Hogia Retail är uppbyggt av en rad moduler. Allt för att du ska få en kassalösning som passar behoven i din bransch.

Du kopplar smidigt ihop kassasystemet med dina övriga system: Hogia Retail blir enkelt en del av din totala IT-lösning!

4 starka skäl att välja en kassalösning från Hogia

  1. Vi har kunskap om din verksamhet. Därför kan vi anpassa våra kassalösningar efter behoven inom de flesta branscher. 
  2. För oss är kunden i fokus: våra system är moderna, pedagogiska och har alla de funktioner som du behöver.
  3. Det är enkelt och tryggt att välja Hogia. Våra system har öppna gränssnitt och kopplas därför smidigt samman med dina andra system.
  4. Sist men kanske viktigast av allt: Med mer än 30 års erfarenhet av att utveckla administrativa programvaror står vi starka och säkra. Du kan känna dig trygg i att vi kan vår sak!