Hogia-loppet 2020

Hogia-loppet 2020 blir virtuellt

Premiären av Hogia-loppet förra året blev en fest som samlade alla generationer. 148 deltagare från 8 till 78 år sprang, joggade eller lunkade 6,8 km genom centrala Stenungsund. I år är inget sig likt men vi ställer inte in årets lopp. Vi kör det virtuellt istället och hoppas att vi återigen kan samla människor i alla åldrar och ha det lika roligt som förra året.

Hogia-loppet logo

Här är resultatlistan för Hogia-loppet virtuellt 2020

Visa resultat


Alla som vill delta springer på samma dag, den 19 september, men du väljer själv vilken tid du vill springa. Om du vill starta gemensamt har vi uppvärmning och nedräkning via vårt livesända Facebook-event klockan 11. Du kan välja att springa var som helst i Sverige men sträckan är den samma, 6,8 km. Fina priser lottas ut bland deltagarna. Se nedan mer information och länk till anmälan.

Banan

Banan ska vara 6,8 km. Du startar där du är och väljer själv var och i vilken terräng som ditt lopp utförs. Du väljer även hur du vill genomföra loppet. Springa, promenera, gå med stavar, ta med familjen, gå med hunden, du väljer. Alla är välkomna att delta. För att få hjälp att mäta upp sträckan så kan du använda dig av en app, till exempel Strava, Runkeeper eller Endomondo. Ett annat alternativ är att mäta ut en sträcka med hitta.se och kartfunktionen. 

Anmälan

Deltagandet är kostnadsfritt. Ange namn, mailadress och bostadsort. Anmäler du dig senast klockan 22 den 17 september får du en personlig nummerlapp som du kan skriva ut och fästa på tröjan. Med en nummerlapp har du även chansen att delta i utlottningen av fina priser. Se mer information under Priser. Möjligheten finns även att delta utan anmälan och nummerlapp, då registrerar du din tid efteråt och är med i resultatlistan, men du är inte med i utlottningen av priser. 
Anmäl dig här!

Priser

Vi kommer att lotta ut priser bland dem som har en nummerlapp och som lägger ut bilder i samband med loppet. Tagga dina bilder med #hogialoppet och publicera dem senast den 20 september klockan 22 på Hogias Facebook-event. Tänk på att nummerlappen ska synas tydligt. 

Vilka är anmälda?

Här kan du se vilka som har anmält sig hittills och vi tänker att det kan vara roligt att träffas i mindre grupper och springa/promenera tillsammans. Tänk alltid på att hålla avstånd med tanke på smittspridning. Vi uppdaterar anmälningslistan en gång om dagen. 

Skriv ut din nummerlapp

Nu är det dags för dig som anmält dig att skriva ut din personliga nummerlapp. Den hittar du genom att klicka på ditt namn i denna länk
Välj ”Download” och skriv ut, gärna i färg om du har möjlighet. Klipp ut nummerlappen efter markeringarna och tejpa gärna hörnen för bättre stabilitet. Fäst den med t.ex. säkerhetsnålar. Om det mot våra förhoppningar blir regn eller stark vind så kan en plastficka fungera som skydd.

Vi laddar upp nummerlappar en gång om dagen, så om du inte hittar ditt namn kan du behöva prova igen lite senare. Hör av dig till hogia-loppet@hogia.se ifall du ändå inte hittar den.

Registrera din tid här

Har du genomfört loppet? Bra jobbat, hoppas att du är nöjd och tyckte att det var roligt! Du ska registrera din tid senast 22.00 den 19 september. Här kommer du att kunna ange tid, underlag, var du genomförde loppet osv. För att vara med i utlottningen av priser så ska du också ladda upp en bild på Facebook. En virtuell medalj kommer att skickas till din mailadress.
Registrera tid