Användarträff – Hogia Ekonomi/Affärssystem, Hogia Approval Manager och Hogia eInvoice

Fräscha upp dina kunskaper och inspireras!

Under rådande omständigheter med Corona har vi valt att göra årets användarträff digital.

Den 10 december är det dags för årets användarträff där du får möjlighet att lära dig nya funktioner i programmen och hur du kan arbeta ännu mer effektivt. Under dagen kommer du även få information om årets uppdateringar i programmet och tips på effektiva arbetssätt.

Efter lunch håller Mikael Hollsten en föreläsning där han, med en blandning av humor och glädje, berättar om sin resa från baskettränande till Gladiator och Biggest Loser coach.

Även om träffen är digital kommer det också att finnas tid för att ställa frågor till vår support- och utvecklingsavdelning samt utbyta idéer och tankar med andra kollegor som använder sig av Hogia Ekonomi, eInvoice och Approval Manager. 

1900:-


För information om nästa kurstillfälle kontakta oss


Mikael Hollsten


Mikael Hollsten är den före detta basketspelaren som sadlade om till Personlig tränare och sen kastades in i fitnessvärlden och TV-industrin samtidigt. Som gladiatorn Prime blev livet minst sagt udda på kort tid och resulterade i att Mikael flyttade till andra sidan Atlanten där han bytte skepnad igen till tränare i Biggest Loser. 8 säsonger senare delar han nu med sig av den här resan och vad den lärt honom om just träning, hälsa och vad som egentligen spelar någon roll för att man ska lyckas. Humor och allvar blandas i en rejäl mix och är inte en typisk hälsoföreläsning.

Mikael Hollsten föreläser på Hogias användarträff