Välkommen till höstens nyhetsmorgon

Kostnadsfritt webbinarium

Torsdagen den 14 oktober kl 9:00-12:00 är du varmt välkommen att sätta dig framför datorn och följa med på en innehållsrik förmiddag.

Vi har bjudit in spännande och intressanta talare till oss på västkusten som berättar om nyheter och förändringar såsom nytt bankfilsformat, men även hur du kan få en mer effektiv arbetsvardag i våra produkter. Följ oss hela förmiddagen mellan 9:00-12:00 via webben. 

Till de 50 första anmälningarna skickar vi ut en överraskning! 

Välkommen!


Innehåll

Ny betalstruktur på gång – hur påverkar det dig? 
Ulrika Niklasson som är expert inom betalområdet och produktägare för Hogia Ekonomi kommer och reder ut begreppen P27 och ISO20022 samt visar vad som behöver göras i systemet.  

Kommande version av Hogia Fastighet Pro- stöd för BRF och det nya betalfilsformatet
Vi är oerhört glada över de nyheter som kommer i Hogia Fastighet Pro. Frida Gustavsson, som är kommersiell produktägare för Hogias bygg- och fastighetsprodukter visar och berättar om våra nyheter i versionen.

Molnbaserade produkter på Hogia - ökar dina möjligheter 
Victor Bergh Alvergren och Frida Ekenberg från MyHogia, kommer ge dig många användbara tips på vad du som användare kan administrera själv i Hogias molnprodukter, exempelvis byte av lösenord på ditt Hogia-id, byte av mailadresser, hantering av potter och utökning av användare.

– Paus –

Teknisk Förvaltning – steg för steg
Caroline Carlberg guidar dig i flödet från det att hyresgästen gör en felanmälan till att arbetsordern är klar. Ett måste för dig som vill digitalisera er Tekniska Förvaltning. 

Hyresjusteringar – att göra fel kan bli dyrt
Jon Andreasson kommer under 20 minuter visa de viktiga stegen inför och då man utför en hyresjustering i Hogia Fastighet Pro. 

Avstämningar – Att tänka rätt är lätt 

Mikaela Falk som brinner för avstämningar och har en bakgrund som ekonom visar hur du tar fram rätt underlag för att göra avstämningen enklare.

– Paus –

Rakt över disk support
Vår kunniga support kommer som vanligt att vara på plats och ge svar på de frågor som dyker upp under hela förmiddagen.

 

Kostnadsfritt


För information om nästa kurstillfälle kontakta oss på 0303-662 00 eller utbildning@hogia.se


Tid för webbinarie

Kl 9:00-12:00