Kostnadsfritt Frukostwebbinarium med Professional Systems

Vi bjuder in dig och dina kollegor till en digital frukostträff med fokus på effektivisering genom digitalisering. Men, eftersom vi nu inte kan träffas fysiskt kommer alla deltagare att få en fin termosmugg istället. Perfekt att ha till hands under träffen så att du lugnt kan luta dig till baka och njuta av en varm dryck under hela träffen.

Under vår träff ger vi dig tips och råd på hur du kan utveckla dina rutiner och få ett smidigare arbetssätt samtidigt som det blir enklare att arbeta hemifrån likväl som på kontoret med digitala dokument som alltid är tillgängliga. Du väljer fritt vad som passar dig och dina kollegor.

  • Vi visar dig hur du med Hogia Utlägg och Resa kan skapa en reseräkning för utlägg helt digital vart du än är utan att behöva sätta dig vid en dator på några minuter. Utan risk att kvittot tappat färg eller kommer bort.

  • Med Hogia Signit kan du få allt digitalt signerat i flera led. Du kan se exakt vart dokumentet befinner sig och skicka påminnelser via mejl till den som ska signera. Så enkelt och helt digitalt.

  • Vi visar hur dina medarbetare enkelt kan registrera sin tid- och avvikelserapportering i Hogia OpenHR Tid, direkt i mobilen samt hur chefer får en tydlig översikt och kan attestera allt i ett svep. Det ska vara lätt att göra rätt. 


För information om nästa kurstillfälle kontakta oss på 0303-662 00 eller utbildning@hogia.se


Tid

9:00-10:30