Två användarträffar i en!

Höstens nyhet bland våra användarträffar är en kombinationsträff för alla som använder Hogia Ekonomi och/eller Hogia Approval. Upplägget för dagen är att förmiddagen ägnas åt ekonomi och eftermiddagen åt elektronisk fakturahantering. Den som jobbar i båda programmen är välkommen att boka en heldag och övriga bokar antingen för- eller eftermiddag. 

Mikael och Maria på Hogia, arrangörer av användarträffen, ser båda nyttan med en gemensam träff för alla som har både Hogia Approval Manager och Hogia Ekonomi. 

 – Man får nu ta del av alla nyheter och tips & trix under en och samma dag. Man slipper att åka på olika användarträffar och får ut mer av dagen, säger Maria. 

Mikael fyller i: 
- Då alla som har Hogia Approval Manager även har Hogia Ekonomi som försystem får man ett helhetsgrepp kring sin ekonomifunktion på en och samma dag. Skulle det vara så att man inte har Hogia Approval Manager kan man vara med på förmiddagen och ta del av värdefulla tips och trix som rör ekonomisystemet. Dessutom ges tillfälle att lära sig mer om elektronisk fakturahantering efter avslutat förmiddagspass, då vi har en genomgång för de som är intresserade. 

Förutom tips och trix ges även möjlighet att utbyta erfarenheter med andra användare och att ställa frågor till experter på systemen.