Hogia reception
Praktik och examensarbete

Praktik
Vi samarbetar med ett antal gymnasieskolor, yrkeshögskolor och universitet/högskolor men tar även emot studenter från andra skolor. För oss är praktik ett sätt att få in nya perspektiv i verksamheten, att sprida intresset för teknikområdet bland unga samtidig, samt en möjlighet till rektrytering. Vi lägger därför stor vikt vid ansökningsprocessen för att hitta en bra matchning. I första hand erbjuder vi praktik inom försäljning, teknik/utveckling/test samt support (IT, ekonomi och lön) men andra områden kan också bli aktuella.
Skicka gärna en ansökan till oss och berätta lite kort vem du är, vilket ämnesområde du är intresserad av och vilken tidsperiod det gäller.
Logga in och skicka intresseanmälan!

Examensarbete
På Hogia ser vi examensarbetet som en unik möjlighet att lära känna dig redan under din studietid. Det är viktigt för oss att examensarbetet medför ett mervärde både för dig som student och för oss. Hur många examensarbeten vi kan erbjuda varierar därför med behovet och utrymmet att handleda studenter i våra olika verksamheter.  
Skicka gärna en ansökan till oss och berätta lite kort vem du är, vilket ämnesområde du är intresserad av samt varför du vill skriva ditt examensarbete på Hogia.
Logga in och skicka intresseanmälan!