Vill du arbeta rådgivande och har god förståelse för ekonomiprocesser?

Hogia Performance Management AB

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med finansiella analyser och har god förståelse för ekonomiprocesser och flöden. Du är nu redo att lämna sifferexercisen för nya utmaningar där dina kunskaper kommer till nytta!


Om tjänsten

Vi kan erbjuda dig en ny tjänst hos oss där du arbetar med B2B försäljning av våra controllerverktyg. Du kommer att agera rådgivande avseende lösningar som automatiserar och digitaliserar företagskundernas arbete med avstämningar, analys, budget och prognostisering. Arbetet är självständigt och du kommer att och ansvara för både befintliga som nya potentiella kunder. Med din kunskap och ditt förtroendeingivande sätt har du lätt att skapa goda relationer. Ekonomichefer och controllers kommer vara dina främsta kontaktytor externt. I nära dialog med dem identifierar du deras behov och förklarar nyttan av våra controllerverktyg Hogia Kvalitetsanalys och Hogia Beslutsstöd som effektiviserar kundens arbete.

Om dig

Du har ett starkt eget driv, är utåtriktad och har en tydlig ambition att skapa resultat och en positiv atmosfär. Om du har försäljningserfarenhet så är det meriterande men ej nödvändigt. Viktigast är att du har viljan att hjälpa företagare i sitt arbete. Vi tror att du har en bakgrund inom redovisning och kanske även har arbetet som controller. En annan möjlig bakgrund kan vara som egen företagare eller verksamhetskonsult där du har arbetat med analyser kring resultat och balansräkning. Vi verkar i en föränderlig miljö så med ett öppet sinne och flexibel inställning kommer du att trivas hos oss. Då våra kunder finns i hela landet så förekommer resor regelbundet.

Om oss

Hogia Performance Management AB, en del av Hogiagruppen, hjälper företagare som vill arbeta smartare och effektivare med finansiell rapportering. Våra programvaror för analys, beslutsstöds- och avstämningsprogram, samt lösningar för att upprätta årsredovisning och inkomstdeklarationer hjälper kunderna att effektivisera och förbättra bokslutsprocesser för rapportering både på period som årsbasis. Vi är ett sammansvetsat team med djup kompetens inom finansiell rapportering och analys. Vi sätter alla ett stort värde på att få vara med att påverka verksamheten framåt. Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, när vi utvecklar produkter och i relationen till våra medarbetare och kunder. Vi är måna om att skapa en miljö där medarbetare får ta ett tydligt ansvar med stora möjligheter till utveckling.

Låter detta som ditt nästa steg? Är du nyfiken på att veta mer? Välkommen in med din ansökan!

Urval sker löpande.

Om Hogiagruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Stenungsund
Län
Västra Götalands län
Land
Sverige
Publicerat
2018-02-15
Sista ansökningsdag
2018-03-26
Kontakt
Jenny Cedervall, Talent Acquisition Manager, 0303-666 16Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan